Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Skvělý seriál, smějete se od začátku do konce. Neusmíváte, ale fakt smějete. Řežete, chechtáte, plácáte do stehen... prostě se náramně bavíte.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

To si děláte srandu? Představovat Simpsony je jako pověstné nošení dříví do lesa.

Futurama

Futurama (1999)

Tak jako většina zde přítomných jsem se k Futuramě dostal zcela náhodou. Nezažil jsem žádný boom, prostě ke mně přišel kamarád, který mi seriál doporučil jako alternativu k Simpsonům. Bohužel jsme však skončil u 3. série, neboť mi určité díly začaly trhat, přeskakovat apod. Konečně seriál vysílá Prima Cool, byť je dabovaný a na rozdíl od Simpsonů či Přátel se mi originální znění líbilo více.

Hrdinové

Hrdinové (2006)

A to jsem si myslel, že nic nepřebije můj oblíbený seriál Dr. House. Hrdinové jsou u mě zatím na špici. Hltám každý díl. Teď jsem si to sehnal od kamaráda a už vím, jak dokáže být nepohodlné prosedět u PC několik dílů:-))) Jenom pro objasnění- vysloveně nemusím SCI-FI a FANTASY. Jde mi z toho husí kůže. Seriály typu Star Trek nebo Star Gate pro mě byly pohromou. (Tolik dílů, tolik sérií a přitom to byly blbosti!) Heroes mě snad naučí tyto žánry milovat. Už dlouho jsem si nebyl 5* tak jistý jako teď!!!!!

Akta X

Akta X (1993)

Tajemství, záhady, vesmír a vůbec- vše nevysvětlitelné. To je prostě moje a přitahuje mě to jako magnet. Akta X trefili hřebíček na hlavičku.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Hodnocení 1. série- nadprůměrný seriál, který není bůhvíjak vtipný, ale přesto si mě získal. Na rozdíl od většiny nijak neulítávám na postavě Barneyho (možná skrytá averze vůči homosexuálům, neboť Neil Patrick Harris je gay, že ano), ale líbí se mi seriál jako celek.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Miluju britský humor. Miluju britské seriály.

Smallville

Smallville (2001)

Každý má něco, u čeho se odreaguje. Každý má svoji úchylku. To mojí slabostí je Smallville. Jasně, beru, že jednotlivé díly jsou vcelku o ničem. Schéma je pořád stejné- padouch ozářený meteorem- superClark- zdárně vyřešeno. Navíc skoro v každém dílu sledujeme rozbor dvojice Clark vs. Lana. Miluju tě- nevím, ty máš tajemství, nemám, řekni- Neřeknu...blabla. Ale příjemně se na to dívá a vždy jsem s nadšením očekával další díl.

Hale and Pace

Hale and Pace (1988)

Neskutečně vtipné. O možná o stupínek lepší, než Velkovlak. Miluju britský humor.

Přátelé

Přátelé (1994)

Představovat Přátelé? Vy je neznáte? Děláte si pr**?