Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Když to porovnám s hrou tak je to ve všem horší. Pedra Pascala mám rád ale jeho (scénáristův) Joel je moc měkej, Bella Ramsey je špatná herečka všechno přehrává a trochu mě to otravuje. Pro lidi co hru neznají to může být fajn seriál, ale pro mě kdo shlédl celý walkthrough hry je to zklamání. Vzhledem k tomu, že hra byla masterpiece 10/10 tak dávám této sérii 3/5. PS: Doporučuji všem shlédnout walkthrough hry. Neexistuje hezčí příběh a znázornění postav.

plakát

Mumie (2017) 

Naprostá tragédie. 1 hvězdičku dávám jen kvůli tomu, že Tom Cruise je standartní kvalita. Film je nafouklý a tam kde předchozí mumie měla své kouzlo, dává jen velké efekty, ale skutek utek. Film mi připadal jak kdybych ho natáčel já v 10 letech. Všechno jsem chtěl mega, úžasný a zachránit svět. Dnes už vím, že tohle je pro většinu dospělých lidí trapná ješitnost.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

V celku pěkný film na takovéto "uvolnění", ale nějaký velký smysl bych v něm nehledal. Když si vzpomenu jak moc rád jsem měl sérii Harry Potter a očekával jsem co dalšího přinese nový díl, je tenhle film malé zklamání. Nejspíš jsem očekával příliš, ale sérii Harry Potter se zkrátka z této branže již nic nevyrovná.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Jedním slovem "tragédie". Příběh nedává absolutně žádný smysl od začátku dokonce, je to pouze předělaná verze terminátora, kde je hlavní hrdinkou Mexičanka, protože jsme inkluzivní a je rok 2019 a být bílej je nuda. Ostrej terminátor Arnold si vybudoval vědomí a s tím i rodinu, John Connor umře jako mladík, takže Sarah Connorová žije jenom pro pomstu a pak najednou přistane upgrade žena z budoucnosti a musí za každou cenu chránit nějakou random Mexičanku. Je to všechno uplácané, jak kdyby to sepisoval režisér cestou domu z baru. Prostě nic v tom filmu nedává smysl a to co dává je jenom zkopírovaný terminátor předchozí...

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Jedním slovem "nádhera". Takové filmy už se nenatáčejí a poslední Terminátor "Dark Fate" je toho důkazem. S Johnem Conorem jsme během celého filmu jako jedno těla a jedna duše a neustále očekáváme co dalšího ho potká a s čím dalším si mladý John dokáže poradit. Prostě Terminátor jak má být.

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Naprosto krásná klasika. Věřím, že tento film stejně tak jako celá trilogie je věc, kterou by měl každý alespoň jednou za život vidět.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Tahle série měla už dávno skončit. Sérii pomáhá hlavně její jméno, které si v minulosti vybudovala, ale množství dílu tomu opravdu nepomáhá. Záporáci jsou multifunkční superhrdinové, ale jinak nejsou moc zajímaví. Akce není úplně špatná, ale vzhledem k tomu, že je to 9 díl tak už moc nového nenabídne a není divu, když v minulém dílu byla ponorka. Rád vidím staré tváře, postavy z Tokyo Driftu mám opravdu rád a mrzí mě, že nebyly v nějakém dřívějším dílu, ale upřímně se na tuto sérii dívám, pouze kvůli hercům né kvůli filmu jako takovému.

plakát

Yeomlyeok (2018) 

Jedná se o poměrně jednoduchý, avšak dobře natočený film. Celkový koncept filmu, kdy hrdina získá náhodou mě nezaujal, avšak co mě zaujalo je pohled do Korejského společenského boje a jeho celkového pojetí. Film mi tímto způsobem ukázal nový pohled na svět.

plakát

Dredd (2012) 

Krásná klasika

plakát

Homunculus (2021) 

Film jsem viděl pouze jako shrnutí na YouTube, přes "Story Recapped " i tak však musím uznat, že jde o zajímavý koncept a toto krátké shrnutí jsem si celkem užil. Na film jako takový bych se však nepodíval.