Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Počátek (2010) 

Už jsem pár těch Nolanovek viděl, jsem něco jako odborník a expert nebo co, a mám pocit, že když na ně zpětně vzpomínám, tak je tento film pořád jeden z těch nejvíce smysldávajících a jednoduššeji-pochopitelných, což je docela zvláštní, když si uvědomím, že podstata filmu je, že má někdo sen ve snu co je realita, ale je to sen ve snu, opravdové reality ve snu snu.

plakát

Dva a půl chlapa (2003) (seriál) 

Jeden z mála televizních pořadů, které se líbí mojí babičce a zároveň, když se s ní na něj dívám, si nechci protáhnout páteř střevy. Je vtipný, což je u komedie někdy fajn a občas se to i hodí.

plakát

Hlavní zprávy (1997) (pořad) 

Já ten komentář vlastně asi ani psát jakoby nechci hele.

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) odpad!

Pomátlá noha je bohužel vitpný podobně jako moje přesmyčka jeho jména. Češi, co tu grandiózní soutěž navštěvují, jsou na tom ještě hůř.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Nepopulární komentář alert... Ač je tento seriál opěvován mainstreamem do výšin, jaký má úžasný příběh a zápletky, pořád nemůžu přijmout fakt, že hlavní postavy přecházejí z běžných denních rutin či hádek s úhlavními nepřáteli do postelových scének, aby zabavili dětské publikum, které se na seriál potají za přivřenými dveřmi s prsty na alttabu dívají.

plakát

Joker (2019) 

V některých pasážích možná až moc krvavý, ale bez toho, by film nejspíš ztratil na depresivní povaze a samotné zábavnosti filmu. Máte-li depresi a uvažujete o sebevraždě, tak si svou soukromou premiéru asi pro jistotu posuňte ;)

plakát

Aréna Jaromíra Soukupa (2017) (pořad) odpad!

No... Tak ono není popravdě moc co říct u ničeho, v čem má prsty Jarda. Každopádně bych alespoň mohl zhodnotit rakovinotvornost pořadu jako takového. Ta by byla nejspíš na vysoce nebezpečné úrovni a tudíž doporučuji nesledovat. Nehledě na podplacené publikum a hosty, jimž kape na maják, bych pořad jednoduše zakázal a smazal všechny záznamy. Pokud se i tak odhodláte, doporučuji respirátor ffp3 a slepeckou hůl, kdyby vám Jarouš vypálil svou svatozáří oči.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Jakožto člověk, jenž strávil stovky hodin hraním této herní ságy, byl tento film obrovským zážitkem. Téměř všechny herní mechaniky byly ve filmu obsaženy, nicméně i přes moji lásku k této hře, jsem na konci filmu téměř usnul. Jestli milujete Assassina, je tento film pro vás více než vhodný, zakazuji pokud jste hráli méně, než alespoň 3 hry.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Jakožto milovník všech filmů, kde projede alespoň jeden tank, jsem byl nadšen i přesto, že většina tento film odsuzuje, a že některé modernistické zpomalování střel nebylo v kontextu místy úplně vhodné. Film jsem si nicméně velice užil. Příběh se zasazením do Česka dost potěšil. )