Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi
  • Drama

Oblíbené seriály (6)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Seriál "Perníkový táta" není jen dalším klasickým US seriálem, ale zkoumá problémy Waltera Whita, jeho rodiny, peněz atd. Seriál okouzlí diváka svou originalitou a emoční hloubkou. Hlavní postavy v podání naprosto dokonalých herců zaujmou diváka už v první sérii, což přináší nezapomenutelnou vzpomínku na celý seriál. To jsou důvody proč Breaking bad, je pro mě jeden, neli vůbec ten nejlepší seriál, co jsem kdy viděl. Celkově vzato, je to seriál, který si ode mně odnáší 5 z 5ti, a to naprosto zaslouženě. Nemluvě o triologii Better Call Saul a taky El Camino, který skvěle podtrhují seriál Perníkový táta.

Dexter

Dexter (2006)

Skvělý…. Nečekal jsem, že zvládnu skoro 110 dílů, ale seriál dexter vás chytne a nepustí. Charakteristický Dexter Morgan, který má vždy nějaké eso v rukávu. Hodně lidí nadává na zakončení 8mé série, který mě ani tak nevadí, jako konec 9té série. Za mě to mohlo skončit jinak. Každopádně seriál dexter si zaslouží 5 z 5ti.

Mr. Robot

Mr. Robot (2015)

"Hello, friend." Začátek seriálu je jako vstup do úplně nového světa. Hodně tmavého, depresivního světa, který diváka drží v neustálém napětí. Výkony herců jsou tak autentické a intenzivní, že si člověk nemůže pomoct, se na seriál přestat dívat. Hudba vytváří úžasnou kulisu, která dokonale podporuje napětí a dramatické momenty. "Mr. Robot" není jen obyčejným seriálem, je to hluboký a provokativní pohled do duše moderní společnosti a lidské psychiky. O co víc, díl "407 proxy", je asi nejsilnější díl z celého seriálu, u kterého jsem měl pomalu slzy u očí. Celkově tento seriál je jedním z těch, které vás vtáhnou a nechají vás přemýšlet ještě dlouho poté, co samotný seriál dokoukáte. Zaslouženě 5 z 5ti.

Initial D Fourth Stage

Initial D Fourth Stage (2004)

Stage Project D je neuvěřitelně působivý seriál, který nadchne jak milovníky JDM aut, tak i ty, kteří hledají napínavé drama. Project D je asi ta nejlepší stage Initial D, kterou jsem viděl. Sledovat hlavního hrdinu, Takumiho, jak se vyvíjí jako závodník a zdolává náročné výzvy na legendárních silnicích, je prostě skvělý. Každá epizoda je naplněna neuvěřitelnou atmosférou, která vás vtáhne do světa driftování a adrenalinu. Navíc, série nabízí skvělou kombinaci výborně zpracovaných závodních scén, živých postav a hlubokých emocí. Pro fanoušky rychlých aut a vzrušujícího příběhu je Initial D: Stage Project D naprostým must-watch!"