Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (17)

plakát

Zač jsme bojovali (1994) (seriál) 

NESKUTEČNÉ!!! doporučuji všem, při shlédnutí dokumentů běhá mráz po zádech. Člověk se opět cítí být hrdým Čechem! dále doporučuji https://www.csfd.cz/film/272729-svobody-se-nevzdame/prehled/ vše možné vidět na youtube

plakát

Specialisté - Série 7 (2022) (série) 

Ve třetí sérii 3. dílu hraje M. Lambora vraha, nyní vyšetřovatele.

plakát

Prezidentka (2022) 

Nevím, proč má film tak nízké hodnocení. Příjemná víkendová romantická oddechovka. Hvězda navíc za kostýmy paní Prezidentky.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Výborný seriál, skvělý pan M. Hanuš.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Jeden z mala filmu, kde mi nevadil otevreny konec. Vyborny film, s vybornym obsazenim. Pravem si zaslouzil Oscara. Filmu jsem dlouho odolavala z duvodu jeho nazvu, ktery me moc nezaujal, ale byla to chyba. Opravdu velka podivana.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Po dlouhe dobe moc hezka pohadka. Rada se o Vanocich podivam znova. Kostymy a herecke obsazeni na jednicku. Bohuzel p. Lamborovi, jakozto princi, neposkytli moc prilezitostí ... a i ta princezna se nakonec musela zachranit sama ...

plakát

Vikingové (1999) 

Za me vyborny film, na ktery se s radosti pokazde podivam - i kdyz tedy musi clovek pominout historicke detaily a scifi scenu s rychlokurzem “vikingstiny”.

plakát

Normal (2009) 

První půlhodinka byla pro mě hodně velké překvapení. Nechápala jsem, jak je možné že má film tak nízké hodnocení a je málo známý. Chvílemi jsem i zapomínala, že se jedná o českou filmařinu. A poté přišlo zklamání, film se dostal do slepé uličky a začal mě nudit. Nic už nenabídl, krom výborného a nezvyklého zpracování, ale děj už mě nezajímal... Jak zde někdo napsal, že se na film rychle zapomene, tak měl pravdu. Jen poslední dovětek mě ještě probral, jeho poselství do budoucna, že ze se bohužel nejedná o poslední bestii dané doby /ww2/... pan Kňažko hrál výborně, paní Havlová už mě tolik neoslnila.