Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Poslední recenze (9)

plakát

Interstellar (2014) 

Nechápu tu většinu, kterou Nolan filmem tak moc fascinoval. Výpravné sci-fi říznutém dramatem určitě můžu, ale 5*? I čtyři by byly v tomto případě hodně spekulativní.. snad za velkolepou trikovost a výpravu. Nerad filmy kritizuji, ale po shlédnutí nechápu proč by Interstellar měl být filmem roku. Z mého pohledu nejpřeceňovanější film posledních let. (mimochodem.. všimli jste si při skluzném souboji Mattů toho hlubokého kráteru? Kampak posléze odešel??)

plakát

Odpočívadlo (2006) 

Nevím, nevím. Rozhodně film měl dobrý nápad, ale využit bohužel nebyl. A souhlasím se zápornými ohlasy vůči hlavní hrdince. Její pohnutky byly občas skutečně mimo realitu. Mám za zády jakéhosi psychopata a na strážníkovu pistoli šáhnu až po 10-15 minutách, když jsem uvězněn na záchodcích? Jen mi trochu unikl ten závěr (potažmo celá mystická linie). Pochopili jste co to mělo znamenat s těmi přízraky i se samotnou hrdinkou?

plakát

Já, legenda (2007) 

Názor na tento snímek bohužel nemám objektivní a ani ho mít nechci!!! Když mi bylo přesně 6 let (25 dnes), náhodou jsem u babičky večer zhlédnul na setalitu film OMEGA MAN. Charleton Heston jako Robert Neville se procházel po rozvalinách jakéhosi města a po nocích bojoval z bílými příšerami v německém dabingu. Po Vetřelcích a Evil dead jsem už sice byl vůči hororům dosti imunní, ale tenhle film mi stále zůstával v hlavě. Po letech (přečtení knižní předlohy, několika verzích scénáře a získání spousty storyboardů) jsem čekal na den, kdy usednu před plátnem kina a přede mnou se rozzáří dokonalý I AM LEGEND. Při první zmínce o natáčení, jsem zpozornil. Will Smith v hlavní roli? No, Bruce Campbell nebo Arnie by byli lepší, ale proč ne? Pokud bude dobrý režisér a dobrý scénarista, a pokud se oba budou alespoň částečně držet nápadů ve scénáři Marka Protoseviche, tak to vypadá na solidní snímek. Bohužel většina věcí je ŠPATNĚ! DOSLOVA NA HOVNO! Námět tak monumentální, jako má Legenda se zrovna nerodí každý den. Vlastně je jediný svého druhu. (Víte, že ZOMBIE - a potažmo celý Zómbie žánr - okopíroval Romero právě z Legendy??) Troufám si říci, že v dokonalém provedení by se nejen klidně mohl stát filmem roku, ale i nějaká ta zlatá šoška by k němu mohla dopadnout. Lawrencova Já, legenda nenabízí kromě opuštěného města a osamoceného Smithe vůbec nic! Nepovedený scénář nevyužívá ani minimum toho, co mu námět nabízí. Smith se sice snaží, co mu síly stačí, ale sám toho příliš moc nezmůže. Zvláštní efekty stojí za starou Belu a samotní Hemocyti jsou tak, trapní že mi z toho bylo na zvracení. Jejich vůdce vypadá jako pěkný kokot! Kde sakra je vychytralý a děsivý Cortman? Kde jsou hrůzostašní a krvežíznivi Hemocyti? Kde je scéna, kdy Neville v křesle v zabarikádovaném domě, čeká se samopalem v ruce na svou mrtvou ženu? Nic. Nikde nic. A to nemluvě o tom konci. Co to doprdele má být? Tvůrci si snad asi dělali srandu. Film, který se mohl stát LEGENDOU, zmizí v tratolišti dějin. Škoda, škoda. Věčná škoda...

Poslední hodnocení (206)

Interstellar (2014)

12.11.2014

Odpočívadlo (2006)

13.05.2011

Já, legenda (2007)

12.02.2010

Rytíři (1993)

25.01.2010

Netvor (1985)

25.01.2010

World Trade Center (2006)

22.01.2010

Big Lebowski (1998)

22.01.2010

Forrest Gump (1994)

22.01.2010

Policajt v Beverly Hills III (1994)

22.01.2010

Reklama