Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (143)

plakát

Druhý tah pěšcem (1984) 

Doslova kuřácký špionážní  krimi film , ten kdo nekouříl okradl Československo. 1 Ve fimu se moc kouřilo nesnáším to. 2 Nesnáším scény kdy ve filmu hraje hudba a děj filmu běží dál , tohle jsem nikde jinde neviděl jen Československých filmech.

plakát

Panenka (1980) (TV film) 

Hned v úvodu tv inscenace ač děj v USA detektiv (Abrhám) jí 2 krajíce chleba  na sebe   se salámem nebo řízkem. Když produkce uměla sehnat , kvůli scéně venku několik typických aut z Amerických ulic včetně nápisů v Angličtině , to nemohli pro důvěru inscenace sehnat hamburger nebo pizzu ? Klasická inscenace Dudka kdy děj je situován v cizí zemi.

plakát

Malý pitaval z velkého města (1982) (seriál) 

Velmi jednoduchý scénář , kdy příběhy byly nalinkovaný jak přímka . Když vyšetřovatelé hledali pachatele kompars = nevinní a herci byly samozřejmě pachatelé . Nejvíc mně  vytáčela hudba v seriálu / znělka . Seriál jsem viděl naráz 15 dílů za jeden den, a ještě teď ta protivná písnička mi hučí v palici. Za hudbu dávám palec dolů .

plakát

Malý pitaval z velkého města - Aranžér (1982) (epizoda) 

Po několika shlédnutí a srovnání dobově podobných filmů / seriálů , musím konstatovat velké zklamání prvního dílu Aranžér . Téměř žádné vyšetřování 5 vyšetřovatelů sedí týden v kanceláři a čekají na telefon , a to je celý ? Pachatel / zloděj se chytil sám .Opravdu zklamání , nechápu vysoké hodnocení .

plakát

Případ hodného vedoucího (1977) (TV film) 

Nešlo jsi nevšimnout Veškrnové obrovské mokré mapy v  podpaží , dále neustále byl vidět zvukový mikrofon . Amatérská práce . O hudbě nemá cenu ani psát hrůza . ...

plakát

Bojovali za vlast (1975) 

V zajímavostech o filmu čtu že herec v titulní roli Vasilij Šukšin zemřel během natáčení filmu(infarkt) a film dotočil jiný herec. Film jsem viděl mnohokrát a změnu jsem neviděl .

plakát

Zastihla mě noc (1985) odpad!

Co to bylo ? Vydržel jsem 30 minut , víc jsem nedal .

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

166 minut tvl v dnešní době kdy lidi nemají čas? Copak nestačí 100 minut ?

plakát

Frozen (2010) 

Film Frozen jsem viděl několikrát a pokaždé jen s titulky , což znamená že opět velmi kvalitní film neběžel v žádný Český tv a nevyšel na dvd. Nechápu ... hlavně zase opakujte Vratné láhve...