Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (45)

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

viděl sem zatím 5 řad a seriál ještě více graduje...těžko říkat oblíbené postavy..tohle není seriál kde to táhne pouze jedna postava, ikdyž bez postav, a zejména jejich ztvárnění, dwighta nebo michaela by to nemělo takový grády. PS: lidi co tomu dají 60% a méně, jsou buďto zbytečně předpojatí proti americkému sitcomu nebo se podívali jen na pár dílů a seriál zavrhlo. Sám se musím přiznat že mě seriál prvními 2 - 3 díly také zrovna nenadchnul.

plakát

Neúplatní (1987) 

Skvělé obsazení a režie. De Niro jakožto Capone je velice realný a Connery ten zase spravný mentor. Hudba byla uspokojivá a mě se líbila.

plakát

Americké psycho (2000) 

Jestliže film vytváří dva protichúdné tábory obdivovatelů a odpůrců, tak se hlásím k táboru fanoušků. Film mohl být sice lepší zkomponovaný, ale i tak herci, atmosféra a hlavně téma mě velice zaujali. Christian Bale opět vynikající. Pokud by tu roli hrál Pitt, tak jak se spekulovalo, pak by asi málokdo uvěřil té surovosti hlavního hrdiny. Ale Balovi věříte každé znechucení do takové míry, že byste mu ještě i podali sekeru na Jareda Leta :-) a raději co nejdále pryč od něj. Ačkoli dodnes nechápu buržouzy, kteří v té době měli hlavní denní starosti typu, kde a co budou obědvat a večeřet a jaký stůl k tomu zamluví :-). Film je rovněž protkán kvalitní hudební nabídkou oné doby, spolu s legendárním komentářem Ch.B., který jako emociálně mrtvý člověk, má zřejmě jedinou slabost pro hudbu.

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Docela me překvapil ten vezensky luxus co tam meli ti nejhorsi z nejhorsich.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

* za komedianta, * za stylizaci, * za Nixona, * za Dr.Manhattana a * za Carlu Gucino....herci, příběh, výprava sami osobě nejsou nic oslnivého ale nějak dohromady to funguje a je z toho skvělá podívaná. Už teď se těším až se na to mrknu znovu. Jen škoda toho konce, který byl víceméně slabším finále než by divák čekal.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Dražší pohádka pro náctileté, která pobavila nejen efekty, ale sem tam komickou situací vystřiženou z american pie. Jěšte jsem se taky zasmál při konečné scéně, kdy téměř vše vyletělo do povětří po náletu letadel. To jsem si hned vzpoměl na tropickou bouři a jejich super výbuch na začátku, který se jen nepovedl zaznamenat. 3 hvězdy za efekty, herce a slabší vtipy.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Když zakryjete jedno oko, vidíte docela napínavou a slušnou podívanou. Když zakryjete obě, uslyšíte fenomenální hudební kulisu Hanze Zimmera, který se znovu překonal. Nebudu hodnotit režii nebo scénář. Pokud to budete brát jako oddechovku, tak vás to zcela jistě nezklame. 85 - 90%(čili 4,5 * ) a za ty, kteří hledají ve všem chyby, zaokrouhluji na 5 hvězd :-) PS: Tak se mi zdá, že lidi už nic nepřekvapí a skoro všichni vědí, kdo je od začátku ten padouch. Ano i zde to tak nakonec je a neni težké předpovědět děj. Jen by mě zajímalo, kdyby ten "Bad Guy " byl nakonec Langdon, co by na to všichni psali :-)).

plakát

Králova přízeň (2008) 

Uběhl jen jeden den od shlédnutí a už si nepamatuju hudební kulisu, která má takovéto filmy táhnout především. Herecké obsazení a výprava byla uspokojivá. Jelikož sem fanda takových to historických filmů, tak dávám 75 %.

plakát

Valkýra (2008) 

Něco tomu k dokonalosti chybělo. Herecké obsazení bylo ale kvalitní.