Reklama

Reklama

Yellowjackets

(seriál)
  • Kanada Yellowjackets (více)
Trailer 2
Drama / Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2023), 18 h 32 min (Minutáž: 57–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci, Tawny Cypress, Jasmin Savoy Brown, Pearl Amanda Dickson, Courtney Eaton, Samantha Hanratty (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Dívky z předního středoškolského fotbalového týmu přežijí leteckou havárii hluboko v divočině na severu, ale to nejhorší je teprve čeká. 25 let poté se přeživší snaží přizpůsobit novému životu, ale divočina v nich stále zůstává. (SkyShowtime)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (43)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Som po dlhej dobe fascinovaný a totálne vtiahnuty do deja!!! Ale!!! Seriál dvoch časových rovín a zároveň dvoch hodnotení. Prítomnosť je MEH ale má svoje magoroviny, ktoré môžem. Hlavne keď sa v druhej sérii objaví psychopatický hobbit :) Inak je to telenovelová 3jka... A potom tu je minulosť!!! Tá je vizuálne nádherné nakrútena, tínejdžeri hrajú doslova o život a keby je seriál iba o tejto minulosti, tak je to jeden z naj seriálov vôbec!!! Krutosť, nepredvídavosť deja, brutalita, šialenstvo, ktoré s kľudom konkuruje Game Of Thrones... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ty čtyři tomu nakonec dám,protože potenciál v Yellowjackets dříme veliký,ale že by byl využit naplno se rozhodně říct nedá.První série nabídne dvě rozdílné tváře.Ta z minulosti,která se pohybuje na hraně survival thrilleru je dobrá a díky náznakům hned ze začátku slibuje zajímavý vývoj.Pak je tu ale i linka ze současnosti,která sice dobře začala,ale postupem času se začala rozplizávat do ztracena a nebýt Christiny Ricci,neměla by ve finále moc co nabídnout.Konec sice lehce navnadil,že by se to mohlo zlepšit,ale jeden nikdy neví.Osobně jsem zvědavý co má Showtime v plánu,protože to momentálně smrdí několika dalšími řadami a tam se obávám,že to nebude moc fungovat....70% ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dievčatá z futbalového tímu Wiskayok Yellowjackets sa stanú šampiónkami a chystajú sa na najväčší turnaj svojho života. Otec jednej z nich objedná súkromné lietadlo, ktoré sa počas letu zrúti, a tí, ktorí prežili, skončia uprostred divočiny. Celý tím čaká zúfalý boj o prežitie v nehostinných podmienkach. - Je to úplne niečo iné, než som čakal, to ale neznamená, že je to zlé. Casting sa vydaril na 100%, prostredie je perfektné a kombinácia flashbackov medzi 1996 a 2021 funguje úplne ideálne. Yellowjackets má v mojich očiach len jednu slabinu, a tou je to, že ide skôr o drámu, pričom hororové elementy sú tu prítomné, ale sú využívané len v malej miere. Záver toho vela nenapovie, pretože je asi tak mätúci, ako to, ktorá z herečiek používa aké zámená, ale druhej série sa už teraz nemôžem dočkať. EDIT: 30.11.2022 - Po opätovnom zhliadnutí som nútený dať päť hviezd, čo sa mi v dnešnej dobe stáva len výnimočne. Tento seriál a všetky cliffhangery, ktoré prvá séria zanechala, mi behajú po mysli doslova každý deň už od konca prvej série v januári. A pritom je to seriál, ktorý by mi kvôli hardcore feministickému podtextu nemal sedieť a nemal by som byť ani zďaleka cielovou skupinou. Tvorcovia ma v podstate oklamali, pretože namiesto slúbených ženských kanibalov v lesoch je to vzťahová dráma, ale charaktery sú tak úžasne napísané, že si jednoducho nemôžem pomôcť a druhá séria je pre mňa jednou z najočakávanejších vecí posledných rokov. Od zhliadnutia skôr odraďujem, pretože toto je fakt osobná záležitosť. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Břicho se mi třese, jak se chechtám... v lese.“ Njn. Místo krvavé flákoty přežvykuji jen nechtěnou komedii. Otráveně. Ha! Že by Misty? Příroda drsná jako lesy okolo Plzně, šelmy dávají zpovykaným scenáristům pac a dívenky zvlčilé, bohužel ne hladem zvířecím, jen krotkým, seriálovým. Odfláknuto bez invence, podle mustru pro influencerskou generaci, nadšeně hýkající u nekonečných řad Survivor, „drsných a reálných“ reality show. Zpraseno i otravnými prostřihy do budoucnosti. Od začátku tedy víme, které maso přežilo a které ne. Spoilerům zdar! A co na to známý gurmán, doktor Hannibal Lecter? „Chci vrátit vstupné! Dívčí fotbal nesahá chlapskému ragby ani po kotníky, natož po brzlík.“ Posuďte sami. Jezero, velká chata, puška a nekonečná zásoba nábojů, chlast, hudba, mejdany, sex... a všeobecně veselá nálada. Špica letní tábor, kde si to všichni užívají a tak trvá 7 epizod (!), než husičky zakejhají: „Jde nám o kejhák!“ a vyrazí po svých, po turistické značce, hledat civilizaci. KANIBALLSKÉ OKÉNKO: Nejvíc mě rozsekalo to: ѬMedvěde, lehni!“ aneb starého medvěda novým kouskům naučíš. ѬTy moje sladká...,“ něžně šeptal otravné brýlaté pizdě gay Beznožka. Velmi věrohodné. ѬHoří, má vosičko![][] Na sedadle kopilota medvídek plyšový vzplanul. Nehasit ho, nevyhazovat ven! Jen koulet očima a ukázněně se dusit, dokud... Závěrem hádanka. Bude lesní muž Omnibus ztrácet čas s druhou sérií umělohmotné, 50% opičárny, jen kvůli famózní Juliette Lewis? Asi ne. Není fanouškem FCKing Yellowjackets. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně nečekané vyústění seriálu, ale tentokrát za mě ne v dobrém. Čekali jsme kanibalistický hororový survival na ostrově a místo toho jsme dostali dospělácké drámo, které se rozjede až v posledním díle. Scény na ostrově tvoří asi 1/5 seriálu a ještě méně z nich stojí za pozornost, na kanibalismus nedojde skoro vůbec a na nějakou akci stejně tak ne. Je sice hezké, že ke konci film odkrývá část karet, ale to je moc pozdě a ke spokojenosti mi to nestačí. Linie z přítomnosti (resp. budoucnosti) není moc zajímavá a stejně tak upozaděná linka z ostrova toho moc nenabídne - v závěru se snaží trochu zabruslit do tématu kletby ostrova, nadpřirozena a celkem lákat na další sérii, ale na stopáži 10 hodin toho zatím seriál nabídl drasticky málo a celý příběh by se dal shrnout do pár vět. Rozpačité pocity převládají nad spokojeností a ačkoliv jsem se vyloženě nenudil a na trojku to stačí, tak jsem čekal diametrálně odlišný, brutálnější, drsnější a hlavně zajímavější výsledek. ()

Galerie (1 251)

Související novinky

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama