Reklama

Reklama

Škola hada

  • Česko Had ve stínu orla (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (116)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci Jackieho štandardne vtipno-akčný film. Nasmial som sa neúrekom. Kombinácia Hadieho zovretia a Mačacieho pazúra bola vynikajúca. Páčila sa mi scéna ako chcel šéf Jackieho Chana stúpiť zo zaprášenými topánkami na čistú podlahu a nijak raz sa mu to nepodarilo. Vynikajúca choreografia. Mám rád tieto klasické kung-fuovky, ktoré sú vlastne Chenovky. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Hwang Jang Lee si tu nádherně zakopal, k veliké nelibosti Jackieho Chana, který nemiloval jeho tvrdé kopy. Původně měl hlavní roli hrát Alexander Fu Sheng, který ale ležel v nemocnici s oběma zlomenýma nohama a tak se v ní proslavil Jackie. Je to hodně jednoduchý film, jako Fearles Hyena nebo Drunken master, ale funguje. Choreografie jedna báseň a orlí styl Hwanga je parádní. Jak vidno, nejen nohy mu šly pěkně od ruky. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Příběh hodně podobnej jako v Opilém mistrovi, takže více méně o ničem a zase je to všechno o kung-fu. Jackie si to klasicky dává a nedokážu najít dost velkej superlativ, aby ho to vystihlo. Snad jen toho humoru mohlo bejt kapku víc a a chyběla mi tam nějaká scéna, kde by se v boji použily okolní věci. Každopádně parádní film, kterýmu k pěti hvězdám chybí jenom kousíček. Snad jen ten ruskej bojovník byl trošku zbytečnej, ne? ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Klasický Jackie Chan připomínající film Mistrův syn. Scénář jako kdyby z oka vypadnul ještě pár dalším filmům, ale to vůbec nevadí, na takový film se stejně moc nekouká kvůli příběhu. Soubojů je plno, vlastně skoro celý film a i když nejsou tak originální jako v novějších filmech, tak rozhodně nenudí. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Jui kuen ze stejného roku mi k srdci moc nepřirostl a ještě v první půli She xing diao shou jsem si říkal to samý. Jenže v půli druhé se vše najednou otočilo, začalo to nabíralo neuvěřitelné obrátky, vyhnuli se tu trapným vtipům a jakoby se to celé posunulo do dalšího levelu s lepší choreografií. [6,5/10] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Okrem originálnej hudby od Chou Fu-lianga zaznie vo filme "Oxygène (Part 2)" Jean-Michel Jarreho a tiež skladby skupiny Space z albumu "Magic Fly". (Peter-1307)
  • Některé scény z tréninku byly zkopírovány ve hře Tekken 3, a to v animacích herní postavy Leie Wulonga. (Raztubyl)
  • V USA musel být pro film kvůli licenčním problémům s původním hongkongským soundtrackam vytvořen soundtrack nový. (Raztubyl)

Reklama

Reklama