Reklama

Reklama

Škola hada

  • Česko Had ve stínu orla (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Akční komedie plná strhujících bojových scén a choreograficky dokonalých čísel umění kug-fu s Jackie Chanem a od choreografa filmu Tygr a drak. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (117)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Hwang Jang Lee si tu nádherně zakopal, k veliké nelibosti Jackieho Chana, který nemiloval jeho tvrdé kopy. Původně měl hlavní roli hrát Alexander Fu Sheng, který ale ležel v nemocnici s oběma zlomenýma nohama a tak se v ní proslavil Jackie. Je to hodně jednoduchý film, jako Fearles Hyena nebo Drunken master, ale funguje. Choreografie jedna báseň a orlí styl Hwanga je parádní. Jak vidno, nejen nohy mu šly pěkně od ruky. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Klasický Jackie Chan připomínající film Mistrův syn. Scénář jako kdyby z oka vypadnul ještě pár dalším filmům, ale to vůbec nevadí, na takový film se stejně moc nekouká kvůli příběhu. Soubojů je plno, vlastně skoro celý film a i když nejsou tak originální jako v novějších filmech, tak rozhodně nenudí. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

OFF TOPIC : Když k tomuto filmu napíšu několik kund, nějakou tu piču a okořením to svým okopírovaným čurákem, zřejmě si bodově nijak nepolepším. Zvysoka seru na facebook i 99% jeho uživatelů, to procento si nechávám pro několik nešťastníků z řad mých kamarádů, kteří jsou onou autistickou sociální sítí bohužel postižení také, nemám Vám to za zlé, přátelé i já tam mám, tuším, nějaký zahnívající profil. Komentáře píšu obsesivně od té doby, co jsem se již před lety registroval na téhle pomomilné databázi a vždy jen pro svou osobní radost, zda mi některý z těch téměř 1900 kvalitativně různorodých výpotků přinesl některý z mých současných 37 bodů vlastně ani netuším, možné to i je, kdo ví. Každopádně je mi to zcela virálně u prdele. Každý jsme nějaký, já se na čsfd nerealizuju, to ale neznamená, že ji nemám rád. To že nejoblíbenějším uživatelem je prachobyčejný pisec, který to má jen za vytrvalost je ale furt lepší než současných Padesát odstínů pubertálního ČUrÁKa, z kterých mi je tak trochu smutno. Ale spíš na obecné rovině, co z těchle pablbů (fans) jednou bude?...Ach jo. ŠKOLA HADA: Klasické choreograficky dokonalé kung-fu s vynikajícím Chanem, který místy předvedl i embrya později rozvinutého hereckého talentu. ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patril k prvým spolu s legendárnym Drunken Masterom čo som videl s Jakciem ešte kedysi dávno na VHS. Skvelé, bojové scény fastanstické, Pai Cheng-Tien aka Siu Tien Yuen nezabudnuteľný, záporák jang Lee Hwang ktoré si zapametáte hneď len keď ho uvidíte, nemožem mu nić vytknút pretože je to nostalgické... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No v podstatě stejný jako Mistrův syn, tyhle filmy s Jackie Chanem sou pořád stejný, ale taky pořád skvělý. Film je prakticky složenej z 80% ze skvělých choreograficky dokonalých a nápaditých soubojů + do toho vložená vtipnost jakou vytvoří během soubojů jen jackie Chan a tim se z toho stavá ještě trchu něco víc, než jen fascinující bojovka. Příběh je pravda mírně na vedlejší koleji, ale toho si během těch něskutečnejch bojovejch kreací ani nevšimente. A Siu Tien Yuen jako Pai Cheng-Tien je skvělej, stejně jako v drunekn mastrovi ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Siu Tien Yuen si zahrál s Jackiem Chanem vedle tohoto snímku také ve filmech Kung-fu Kid (1979) a Mistrův syn (1978) vždy v roli mistra bojových umění, který Jackieho učí bojovat. (Rominator)
  • Okrem originálnej hudby od Chou Fu-lianga zaznie vo filme "Oxygène (Part 2)" Jean-Michel Jarreho a tiež skladby skupiny Space z albumu "Magic Fly". (Peter-1307)
  • Jackie Chanovi byl vykopnut při boji s Hwang Jang Lee zub a při natáčení jiné akční scény si rozřízl paže mečem. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama