Reklama

Reklama

Nejnepříjemnější věcí v životě mnoha lidí je právě návštěva zubního lékaře. Tím je Dr. Alan Feinstone, bohatý, úspěšný a strašlivě závislý na čistotě. Tato jeho vášeň pro čistotu je přímo chorobná. Všechno musí být perfektně čisté a lesklé jako krásné bílé zuby. Začíná to nevěrou manželky a mučením svých pacientů, kteří vlastně za nic nemohou. Film je natočen mistrem oboru Brianem Yuznou, s novými triky, které nebyly dosud v žádném filmu viděny. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (116)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když vašemu dentistovi hrábne, neradno se mu plést pod vrtačku. To platí dvojnásob, pokud má zubař ksicht Corbina Bernsena. Teda že by tenhle film zvýšil mojí důvěru k zubařskýmu cechu, to se rozhodně říct nedá. Na druhou stranu to neni nic, co by mi zalezlo do morku kosti, ačkoliv při několika scénách jsem se zhnuseně otřásl. Prostě jen slušná pošahaná jednohubka. 50% ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia Re-Animatora nám prinášajú príbeh o zubárovi, ktorý má na prvý pohľad všetko, ale po tom čo pristihne svoju ženu s údržbárom, mu trochu zašibe a odnesú si to nič netušiaci pacienti. Brian Yuzna tu je možno vo svojej najlepšej forme a Corbin Bernsen hrajúci doktora Feinstona je taký skvelý, až je človeku sympatický. Človek sa nenudí ani chvíľu a detailné zábery vŕtania a iných praktík doktora sú skvelé. Normálne som dostal chuť ísť na kontrolu môjmu zubárovi... ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Perly v inak svinskej grcanici sú minimálne tri: 1. okázale starosvetsky dekadentná dentálna izba - raj zatuchnutej romantiky a operných árií sa tu snúbi s trhaním zdravých zubov, 2. nástroje, používané zubárom vo chvíľach halucinačnej nasranosti, pripomínajú skôr kovové monštruozity používané pri rozoberaní chrupu mŕtvol; vtedy je nevyhnutné nasilu roztiahnuť ozrutnými kovovými maticami čeľuste nebožtíkov, 3. scéna rozpidlikania pacientkinej zdravej stoličky vŕtačkou na kokosovú múčku. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Dvojica zodpovedná za RE-ANIMATORA sa vracia k medicíne. Liek na rakovinu sa im síce objaviť nepodarilo, ale o to sa ani nikdy nesnažili. Najdôležitejšie je, že ich dielo nedáva divákovi čas nudiť sa a neobsahuje jediné výrazne hluché miesto. Napätie spoľahlivo funguje všade tam, kde fungovať má a krvou sa nešetrí. Čo viac si priať? Charizmatického záporáka? Zoznámte sa, Corbin Bernsen. Zo všetkých jeho "zákrokov" mám však najradšej ten, pri ktorom zubárske náčinie nedostáva priestor - zabitie čističa bazénu nožom. Tak čo, ste objednaný? Posaďte sa do čakárne, urobte si poihodlie a prečítajte si nejaký časopis, pán doktor hneď príde. ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Zubaře se nebojím ani po shlédnutí ulítlého snímku pana Yuzny, ale to nic nemění na tom, že na mě tenhle horor skvěle fungoval. Doktor je fakt sympaťák, který ví, čeho chce v životě dosáhnout. Kdyby ale nebral tu svou práci tak zatraceně vážně. Tak vážně, že mu jednoho rána prostě jebne v hlavě... Dobří herci a jistá dávka nadsázky dělá z DENTISTY zábavnou podívanou. Mě se nejvíc líbilo, že tu holku s rovnátky,které jsem celý film fandil, nezabil pod podmínkou, že si bude zuby čistit třikrát denně. Dost Dobré :) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Počet mrtvých - 4 (Musak)
  • Inspirací pro tvůrce tohoto filmu byl skutečný seriálový vrah zubař, Glennon Engleman (1928-'99). (Musak)

Reklama

Reklama