Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když vaše milovaná polovička přijde o život při nehodě na motorce, tak je jen jediný způsob, jak ji vrátit mezi živé. Oživit ji ve vojenské laboratoři, kde se provádí pokusy s oživováním mrtvol, ale výsledek nebude ideální. Z krásné přítelkyně je rázem krásný zombík, co má pořád hlad především na lidské masíčko a ještě má sklony k sebepoškozování. Naprosto naivní a nekomplikovaný horor natočil před mnoha lety dnes již pozapomenutý hororový režisér Brian Yuzna s neznámými herci. Jedinou známější tváří je převážně seriálová herečka Melinda Clarke s uhrančivým pohledem. Triková stránka je sice poněkud zastaralá, ale horor perfektně odsýpá a kombinace milostného filmu s drsným hororem dobře fungovala. Moc nemusím zombie horory, ale tenhle se mně po delší době líbil. 60% ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Jednička je komediální horor, dvojka je hororová komedie, trojka už je čistý horor. Úplně něco jiného. Poněkud komornější oproti předešlým dvěma dílům. Melindu vybrali opravdu dobře, protože je sexy i jako zombie. Masky výborné, gore efekty taktéž, akorát s těmi hereckými výkony je to trochu horší. Každopádně v kině to byl slušný zážitek. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Z opulentní komediální zombí šou pro celou rodinu prezentované v jedničce a dvojce se nám stalo zombí drámo pro fajnšmekry. Návrat oživlých mrtvol zkřížený s Nocí ožilých mrtvol, Dnem mrtvých, Reanimátorem a snad i s Tetsuem. Prostě jedna lahůdka vedle druhé. Vážně mě překvapila ta změna ladění série, radši jsem asi měl to komediální. Ale i tak to bylo zajímavé, když člověk nevěděl, co se z toho vyklube, jednání postav bylo správně nelogické, celé to bylo správně nelogické, docela nechutné, herci šíleně béčkoví a celé to bylo až céčkové. Tož na co jiného se v létě dívat? ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Opravdu hrozná slátanina a to i když odhlídnu, že film s tématem oživlých mrtvol je slátanina už jaksi od naturelu. Yuzna se vyžívá v krvavých efektech, to je známá věc. A na první pohled měl víc peněz, než jeho předchůdci a bohužel jich využil do mrtě. Přesto má tahle romantická selanka něco do sebe a od předchozích trapností se liší hlavně vážnějším tónem, který mi k živým mrtvolám přeci jen sedí jaksi mnohem víc. Navíc sympatická hlavní hrdinka se svou snahou nesežrat svýho milýho (ze kterýho se mimochodem stane během filmu nekrofil ;) Tenhle díl má k Romerovým počinům mnohem blíž, než předchozí. Ale i tak zůstává jen další bezsmyslnou mlátičkou, vyvražďovačkou bez ladu a skladu čistě pro efekt. Ale aspoň už tu nejsou tak hrozní herci, to je pravda. Těmhle hlavním hrdinům se dá skutečně fandit >> Hodně štěstí, ať vám to vyjde! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech stále velmi dobrá zábava. Zápletka není sice nijak objevná, jen namátkou se vybaví filmy: Hřbitov domácích zvířátek, Frankenstein, Re-Animátor ...a ve všech je dobrý skutek po zásluze potrestán. Snad jen zde nekončí vše tak špatně, jak se zprvu zdá. Jméno Julie a osud nepřející milencům dá samozřejmě vzpomenout i na největší Shakespearovu klasiku. Až po letech vnímám film více jako drama o neštěstí mladých lidí, než jako prvoplánovou zombiárnu. Co však stále zůstává, jsou obstojné triky a naprosto úžasné masky. Skrz naskrz propíchaná M.Clarková by se stala největší ozdobou všech bdsm salonů, akcí i filmů s touto tematikou. Na filmu ještě neparazitují digitální efekty, a tak je vše daleko věrohodnější. A první zombie z popelnice je připomínkou surrealistických úchyláren B.Yuzny jak ze Society, tak Ze záhrobí. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)

Reklama

Reklama