Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nedat tam Yuzna pár vychytaných scének s vrtačkami, spalovnou, "fintěním" Melindy Clarke coby zombie atd., tak by to byla čistá variace na Romea a Julii v zombie hávu. Inu, jak se říká, láska kvete v každém věku, tady ji nezastaví ani smrt hlavní hrdinky. Zombíků si teda moc neužijete, ale když už se objeví, stojí za to (hned ten první jakožto pokusná ovce je fakt kousek). Jinak je to spíš romantika než zombie horor. Kdybych to bodoval v 93 roce, kdy jsem na tom byl se spolužáky v kině a strašně jsme si to užívali, asi bych i hvězdičku přidal, takhle po letech už jsem asi náročnější. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Meno Brian Yuzna mi nič nehovorí. Teda, poznám jeho tvorbu, ale pri väčšine titulov si hovorím „ale nemusel som“. Možno ešte RE-ANIMÁTOR sa mi celkom páčil, aj keď určite nezdieľam nejaké enormné slintanie nad touto údajne kultovou žánrovou postavičkou. NÁVRAT ŽIVEJ SMRTI 3 je brakový hororček, ktorý rozhodne nepatrí medzi najslabšie zombícke masakry, aké sa kedy vyškriabali z plytkých hrobov. Ale ani medzi najlepšie. Ž zdôvodnenie, ako dôjde k „rozšíreniu infekcie“ je úplne debilné (tak teda ste špičkový vojak v špičkovej podzemnej základni, máte k dispozícii špičkových vedcov aj zbrane a napriek tomu TAKÝTO AMATERIZMUS???). K tomu úplne nezaujímavé postavy, celkom slušné masky, mnou skoro odjakživa nenávidený nezmyselný mix tvrdého hororu s čiernou komédiou... zaujal ma jediný nápad a to prísť s myšlienkou o na zombíčku sa meniacou dievčinou, ktorú jej frajer napriek tomu miluje. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/151067/Navrat-zivej-smrti-3-40.html ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

U zombie hororů mne vždy zamrzí, že filmové médium dosud nedokáže zprostředkovat čichový vjem, myslím, že celkový zážitek by byl potom mnohem razantnější. Samozřejmě by záleželo na odvaze režiséra a jeho odoračního týmu do jaké škály pachů by byli schopni zajít..Takový horor s 3D obrazem, zvukem a nově i pachem by si hardcore divák jistě náramně vychutnal, pro slabší nátury by kina mohla být vybavena např. plynovými maskami či navoněnými rouškami..nu škoda, v nejbližší době se jemně nasládlého pachu rozkládajícího se masa asi nedočkáme :( O možném chuťovém vjemu se už raději ani zmiňovat nebudu... Jinak Yuznova trojka oživlé smrti odbourala áástrašidlo-humor, ponechala mdlé herecké výkony, přidala samozřejmě na tricích a ponechala si všechny další atributy tehdejších B-filmů ( od levných kulis po otřesný scénář). A z mýho pohledu to trojce prostě nejvíc sekne.. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna se nenechal ovlivnit předešlými Návraty (mj. taky klasa) a vytvořil čistokrevný horror s elementárním nábojem nezaměnitelného yuznovského naturelu, který nelze jednoznačně pojmout výstižným "že, to je na prdel"... (protože On má ten názor), vždyť každá mince má dvě strany. Takže s nadšením konstatuji, že mě to chytlo a ať se tam natřásá vnadnejch Mindy Clarke kolik chce. Je to šťavnatá zombie-dračice... tak "o co go" :) A vůbec, my holky držíme při sobě... tak to prostě je! ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Yuzna v plné síle svým osobitým, famózním rukopisem stvořil samostatné, robustní dílko, ze kterého nenávratně vymizel humor předchozích dílů, což je v mých očích jedině ve prospěch věci. Vizuální, typicky yuznovsky originální stránce se nedá v podstatě nic vytknout, příběh volně inspirovaný námětem série je jednoduchý a průhledný, ale tady o žádné složité zápletky rozhodně nejde. Co dále napsat...moc pěkně to vystihl Sullafelix. Čtyři a půl *! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama