Reklama

Reklama

Jen vraždy v budově

(seriál)
  • USA Only Murders in the Building (více)
Trailer 3
Komedie / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 22 h 30 min (Minutáž: 28–41 min)

Hrají:

Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez, Vanessa Aspillaga, Teddy Coluca, Adam DeCarlo, Quincy Dunn-Baker, Meredith Holzman, Nathan Lane, Aaron Dominguez (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Seriál pojednává o třech cizích lidech, kteří sdílejí posedlost skutečnými zločiny a do jednoho se zapletou, když vyšetřují záhadnou smrt souseda v jejich newyorském činžovním domě. (Disney+)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (41)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Fajnová oddychovka, která se občas dokáže vytasit z neobvyklým stylem vyprávění a tím diváka lehce vyvést ze zajetých kolejí. Vyprávění z pohledu mrtvé osoby, vyprávění z pohledu hluché postavy atd. Navíc Steve Martin i Martin Short jsou z minulosti mí oblíbení herci, tak je fajn vidět je po letech v něčem novém. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Zůstalo to někde napůl cesty mezi komedií a detektivkou a většinu času to jen přešlapuje na místě a nemůže se to rozhodnout, kudy se vydat. Hlavní mužská dvojice je sympatická a umí i tu komedii dobře prodat a má velký potenciál do budoucna. Jen by to chtělo lepší scénáristy. Klobouk dolů před kondicí Steva Martina v jeho věku. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Dva ze Three Amigos! zase spolu před kamerou, pro fanoušky 80-90´s komedií jedním slovem povinnost…….jo a taky tam hraje Selena Gomez, ale to není důležité :D Příjemná televizní detektivština, něco mezi Agathou Christie a moderním New Yorkem. Inteligentní, zábavné, napínavé, někdy možná až příliš zamotané a někdy by zase neškodilo víc zmáčknout nohu na plynu, ale jinak příjemné odreagování. I když, možná bych si vystačil pouze s jednou vraždou. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Only Murders in the Building je jedna z nejlépe hodnocených komedií v seriálovém vydání za posledních pár let, takže jsem byl zvědav na to, jak se u ní pobavím. V hlavní roli dvojice ostřílených komiků Steve Martin a Martin Short, které doplňuje Selena Gomez. Vzhledem k námětu to samozřejmě nejvíc zaboduje u těch, kteří si rádi poslechnou nějaký ten pravdivý a vražedný podcast, ale pobavit to může i ostatní. Je to nenáročná kriminálka, která je dobře odhlečená a ve které fungují hlavní postavy. A tuhle laťku si to zatím pořád drží. První série byla zajímavá a očividně hodně zabodovala a co se příběhu týče, tak mě bavila nejvíc. Do druhé nakouklo několik známých tváří jako Cara Delevingne nebo Tina Fey a přišla s docela dobrým nápadem, kdy se role hlavní trojice obrátily. Třetí se poté vrací k motivu vyšetřování, ale je vidět, že popularita roste, přeci jen tam hostují takové hvězdy jako Paul Rudd nebo Meryl Streep. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po dvou řadách, a právě koukám na třetí, to klidně nechám na čtyřech hvězdách. Mně tenhle mix sedí. Že tomu kolísá tempo nebo občas zahapruje logika a postavy jsou spíš načtrnuté mi nevadí. Na to, o co se seriál snaží to stačí bohatě. Prostě feel good věc, která je moc hezky natočená a zahraná i napsaná a dokáže překvapit. ()

Galerie (166)

Zajímavosti (21)

  • V rozhovore pre Town and Country Magazine Aaron Dominguez (Oscar) poznamenal, že natáčanie so Selenou Gomez mimo New Yorku bolo ťažké, pretože fanúšikovia počas nakrúcania scén neustále skandovali jej meno. (Arsenal83)
  • Steve Martin hrá v seriáli často na harmonike. Aj v skutočnosti je to veľmi skúsený a talentovaný hudobník. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama