Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Fr 

všechny recenze uživatele

„POVELY PRO KIMI ANALYZUJÍ ŽIVÍ LIDÉ“… „TAKŽE POSLOUCHÁTE VŠECHNO?...“   To je kurva taková nuda! Angela je podivná…. ale podivně se tady chová kde kdo. Předpokládám, že to maj ve scénáři, páč jinak by byli totální idioti. Asi 3x jsem to chtěl vypnout (ale to bych vám neudělal…). Pak to vypadá, že se to rozjede. Angela se dostává do  stresu (do stresu na druhou, páč ve stresu je od začátku) a zdrhá. Stíhá ji zločinná banda Přátel kočičí pracky (či jiná podobně brutální organizace…) a jestli dokáže vydržet tohle, tak vám určitě udělá radost i nějakej novej film s Bruce Willisem. Ty vole, Stevene, tě fakt nechápu!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem v neustálým stresu (navíc mám nebezpečnou flešku). 2.) Miluju!   ///  Thx za titule „Tomáš Lenikus, Deluxe“.                  PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

První hodinovka Kimi je prostě nuda. Zoë stále jen na něco čeká a vy čekáte s ní. Když se konečně rozhodne překonat svůj strach a vyrazit z domu, tak se to trochu rozjede, ale rozhodně nečekejte nějakou napínavou naháněčku. Herci jsou taky zvláštní a ani Zoë rozhodně nepodává svůj nejlepší výkon. Aspoň, že velmi slušná závěrečná sekvence film odtrhla od totálního propadáku, každopádně bez pořádného spádu nebo nějaké lepší, hutnější atmosféry to nesahá ani na průměr. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zajímavej námět, kdy se vedle záporáků bojuje i s agorafobií, se nakonec nepovedlo téměř vůbec vytěžit. Soderberghova filmařina mi nikdy neseděla a KIMI měla kvůli tomu takovou prazvláštní nepříliš funkční atmosféru. Ať už kvůli divný hudbě nehodící se k jednotlivejm scénám, ujetýmu závěru, kde si pobodanej chlápek povidá s Angelou jakoby nic nebo necharismatickejma záporákama, se kterejma si nakonec Angela poradí jakoby nic. I přes střídmou stopáž mi přišlo, že je začátek zbytečně rozvláčnej a dost dlouho trvalo než se začalo něco pořádně dít. Kdyby se podařilo aspoň složit lepší hudbu a odstranit absurdnosti ze závěru, dal bych spokojený tři hvězdy, takhle nemůžu dát víc než dvě silnější. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale od Stevena Soderbergha jsem zvyklá na trochu jiný level. Normálně bych dala hvězdy čtyři, protože jsem se se zájmem dodívala. Ovšem přiznám se, že jsem od tvůrců očekávala trochu víc. Zoë je nyní v kurzu. Pandemie, lockdown, masky - na to vše se budoucí generace budou zpětně dívat s "úsměvem". Záporáci a závěrečná "bitka" je jak z béčkového filmu. Na jedno pokoukáníčko film ujde, ovšem nedá se očekávat něco navíc, než co by už někdy na plátně zfilmováno bylo. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(7,5/10). KIMI je pro mě velice příjemné a kvalitní překvapení. Pořídil jsem si HBO Max a kvůli dojezdu nadšení z Batmana jsem chtěl vidět, jak hraje Zoe Kravitz i jiné role než dceru z Mad Maxe nebo právě CatWoman. Panečku, ta holka to má v sobě a její slavný táta na ní může být patřičně hrdý. Další pozitivní věc na KIMI je skutečnost, že Steven Soderbergh tak trochu povstal z popela, protož jeho předchozí projekt No Sudden Move teda dost zklamal. Tohle byla ale o poznání jiná písnička a mám z toho radost. Filmy na podobné bázi mám hrozně rád. Atmosféra je zachycena velice precizně. Klaustrofobické záběry kamery a zvuky působí opravdu nepříjemně. KIMI má svižné tempo, možná bych řekl až strhující a ani na chvíli nenudí. Opět ukazuje, jak je člověk v dnešním "digitálním" světe zranitelný. Zvuk je špičkový, přepínání mezi tichem a zvukem je parádní. Kdybych mohl mít jednu výtku, tak bych se jenom pousmál nad schopnostmi hackerů, kteří tady jenom tak plácají do klávesnic a jde vidět, že absolutně nevím která bije. Jinak se mi to fakt líbilo a KIMI je žhavým startem na mé cestě v poznávání HBO Max. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Reklama

Reklama