Reklama

Reklama

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (140)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka umí hezky mávat ručičkama, jako malé dítě, když se mu něco líbí, po aplikaci desinfekce. Asi jí to pálí či co, ale to je za mě asi tak všechno co předvedla. Vůbec tam není vykreslena ta její fobie, tedy strach vyjít z bytu. Je to naprostá pohodička, skoro, jako by byla na home office doma. No a k velkolepému finále se vyjadřovat vůbec nebudu, to prostě nemá smysl. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Minimalistickej thriller za pár korun s výbornou Zoë. Steven má podobně nenákladnejch filmů už několik. A umí je. Zpočátku dost nudná záležitost s neuvěřitelně otravnou větou. Kimi! I am here!. Postupně se to ale stejně jako hlavní hrdinka osměluje, a konec už je naprosto ok. Ne každej dokáže natočit film s rouškama v lockdownu, aby měl nějakou úroveň. 60%. ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale od Stevena Soderbergha jsem zvyklá na trochu jiný level. Normálně bych dala hvězdy čtyři, protože jsem se se zájmem dodívala. Ovšem přiznám se, že jsem od tvůrců očekávala trochu víc. Zoë je nyní v kurzu. Pandemie, lockdown, masky - na to vše se budoucí generace budou zpětně dívat s "úsměvem". Záporáci a závěrečná "bitka" je jak z béčkového filmu. Na jedno pokoukáníčko film ujde, ovšem nedá se očekávat něco navíc, než co by už někdy na plátně zfilmováno bylo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Soderbergh pokračuje v točení si filmů pro radost a Kimi je jeho nejjednodušší a nejpřístupnější film za poslední dobu.Mínusem je nicméně to,že Kimi je víceméně kopírkou Coppollova Rozhovoru (jen s moderními technologiemi) a díky tomu nemá čím překvapit.Jako jednohubka je poslední Soderbergh ok,ale v rámci je filmografie se budu vracet k jiným kouskům...60% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento spionazni film tahne Zoe Kravitz. Soderberg tp natocil zpusoben, ktery potesi masy. Libilo se mi, jak si dela legraci, jak lide komunikuji online. Je tu pak zajimavych myslenek, ale pribeh neni nic originalniho. Zdarile je treba zachyceno, jak bwhwm pandemie mnoho lidi citilo, jak je neviditelna rika odnasi z jejich zivotu.  Nekomu mozna muze vadit chovani hlavni postavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v amerických městech Seattle a Los Angeles. (BMW12)

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Reklama

Reklama