Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Množstvo skvelých vtipov, ktoré sú obalené v neznesiteľnom prevedení. Ak chcel Apatow pobaviť, tak pobavil len úzku skupinu ľudí. Film, ktorý keby vznikol o dekádu skôr, bol by trefnejšou kritikou štúdiového systému. Takto je to len parta neznesiteľných ľudí, v neznesiteľnom filme, robiace neznestieľné veci. Chýba tam akýkoľvek rozumný charakter. Akýkoľvek druhý plán obohatený myšlienkou. Každoročne South Park udiera klinec po hlavičke v rámci akejkoľvek kritiky na poli 20 minút lepšie, než Apatow za celé dve hodiny. Pričom hviezd je tu veľa. Nie sú ani zle vedení. Užíval som si Pascalové, Duchovného aj Serafinowiczove kreácie. Potešilo ma množstvo cameí ( McAvoy, Ridley, Lithgow) a Iris Apatow je naozaj skvelá a talentovaná. Takže v tomto smere nemôžeme uprieť režisérovi určitú kreatívnu vložku. Ale ako celok je to príliš bláznivé a samoúčelné. To, že tam vtipy viac menej fungujú je na film takýchto proporcií naozaj málo. Celý čas som si hovoril: Kto môže spraviť vtipnú komédiu, ktorá je ale zároveň neskutočne nudná? Odpoveď: Netflix a Apatow. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda nevyužitého potenciálu a dobrého námětu. Sehnat bandu známých herců, a natočit film o natáčení brakové série v době covidové skýtal mnoho potenciálních možností a nápadů. Tvůrci se však bohužel uchýlili ke klasické rutině, bez větší originality, a navíc ještě film obohatily přepálenou stopáží. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se dívala na jiný film, protože jsem se smála s přestávkami až do konce. Nicméně by filmu prospělo prostříhat na hodinu a půl. Bylo hezké nahlédnout do zákulisí natáčení béčkového filmu, ve ztížených podmínkách covidového lockdownu. Herci si střílí sami ze sebe, ze svých kolegů, z filmového průmyslu a covidových restrikcí. Bublina trpí stejně jako její žánrové sestry různou kvalitou vtípků a tento žánr bývá málokdy hodnocen jako veledílo. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama