Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda nevyužitého potenciálu a dobrého námětu. Sehnat bandu známých herců, a natočit film o natáčení brakové série v době covidové skýtal mnoho potenciálních možností a nápadů. Tvůrci se však bohužel uchýlili ke klasické rutině, bez větší originality, a navíc ještě film obohatily přepálenou stopáží. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Velmi svébytná a svérázná satira o nátuře filmovýho průmyslu s naprosto bezchybným castem – nejvíc mě pobavila Karen Gillan, Maria Bakalova, anebo sestra Maude Apatow – která svým sebeparodickým humorem však sedne málokomu. Kratší stopáž by taky ničemu neuškodila. No a falešná reklamní kampaň ke 'Cliff Beasts' pobavila. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Satira, ktorá sa snaží v zakrivenom zrkadle zobraziť „Covidom ovplyvnený Hollywood“. Jednotlivé scény a paródie nejakej situácii vedia len málokedy aspoň trochu zapôsobiť. Situáciu nezlepšia ani herci, respektíve herečky. (Mimochodom, David Duchovny tu vytiahol light verziu Hanka Moodyho.) Scenáristi si čerpajú z viacerých filmov (napr. This Is the End, Tropic Thunder alebo vzdialene príbuzný Don't Look Up), ale nedokážu ničím extra prekvapiť alebo šokovať. Výsledok v danej forme je spíš stupidita. Po predchádzajúcich filmoch jednoznačný krok dozadu režiséra Judda Apatowa. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo, proč i obyčejné komedie musí být delší než dvě hodiny? Karen Gillan a Pedro Pascal mají komediálního talentu na rozdávání a několikrát mě opravdu rozesmáli (KG hlavně ve scéně s posunky, PP asi kdykoliv), ale na každou dobrou scénu V bublině připadá jedna trapná, což znamená průměrný výsledek. Do Apokalypsy v Hollywoodu daleko, o Tropické bouři ani nemluvě. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama