Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

niektorí ľudia po prekonaní covidu údajne stratili niektorý zo zmyslov – niekto čuch, iní chuť... judd apatow zrejme stratil zmysel pre humor. adept(ow) na najzbytočnejší film roka. nezmyselne dlhé a dlho nezmyselné. príšerne nesympatickí a zle hrajúci cast, ktorý nemá chémiu, nefunguje a irituje. tak neorganická a nasilu zlepená žánrová nevyváženosť tu už dávno nebola. je to začiatok úpadku jedného kedysi uznávaného a talentovaného scenáristu/producenta/režiséra? alebo sa mu po čase zmysel pre humor, vkus a súdnosť vrítia, ako niektorým prípadom ľudí, ktorí prekonali covid, sa vrátili čuch a chuť? ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Další průměrná až podprůměrná Neflixovina. Judd Apatwo se vydal trošku jiným směrem a tenhle jeho nápad alespoň ze začátku nevypadal úplně špatně. Tématem je filmová produkce za dob těžkého covidu, tedy v bublině. Bohužel film funguje pouze v kratším formátu traileru nebo zakompovaných tiktok videí. Jako celek nefunguje vůbec. Strašně moc nápadů, ale pouze některé z nich padají na úrodnou půdu a celek působí jako jeden velký guláš. ()

Sepp598 

všechny recenze uživatele

Ne že by to bylo nudný, ty dvě hodiny celkem utekly, ale je to nezajímavý. Nápad to však byl dobrý. U těch vtipných scén jsem se sice dost bavil (dohromady tak 5-6), ale zbytek jsem jen kroutil hlavou. Záleží na vás jestli vám to stojí za to a nenechte se zmást tím, že tam hraje Karen a Pedro. Jo a ty dvě camea Johna a Daisy taky dost pobavily. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Judd Apatow natočil naprosto nepůsobivou a nefunkční satiru, která se snažila vzít na paškál kombinaci manýrů hollywoodských hvězd a hvězdiček a covidu, jenže místo zábavy a trefného zesměšňování na mě kompletně celý film působil spíš dojmem trapnosti a zoufalé nenápaditosti. Především veškeré postavy mě neskutečně iritovali, kdy sice tedy chápu, že se měli chovat jako rozmazlené, povrchní a ne příliš intelektuální celebritky, to ovšem neznamená, že musí působit tak strašně otravně a hlavně nesympaticky, bez špetky vtipnosti, či přesvědčivosti. Navíc ani většina jejich známých hereckých představitelů mě tu zrovna svými výkony neposadili na zadek, všichni mi přišli křečovití, nepřirození a nezúčastnění. Zesměšňování covidových pravidel je tu pak sice o malinko údernější, na druhou stranu jde vesměs o již recyklované, všeobecně známé vtípky, s ničím originálnějším, či nápaditějším tvůrci v tomto ohledu nepřišli, a tak i to se ve výsledku docela míjelo s účinkem. Krom toho zde ale jinak nefungoval humor tak nějak všeobecně, celková zápletka, i když tedy tu šaškárnu nazývat zápletkou je dost nemístné, působí nezáživně a pasivně, bez koulí, s obrovským množstvím vyloženě nudných pasáží a závěr je pak úplné spláchnutí do hajzlu, zde došla tvůrcům nápaditost už naprosto definitivně. Mně zkrátka tato podívaná doslova otrávila, celé mi to přišlo ukrutně trapný a nezábavný, prostě velká bída! ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama