Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Co to k...a je? Chvíli nuda, chvíli dobrý. Scénář nahoru dolů. Netflix dává tvůrcům moc volnou ruku, chtělo by je to plácat přes pracky. Co se tomuto filmu nedá vytknout jsou výkony herců. Jen díky nim jsem to byl schopen dokoukat. Jejich výkony mě bavily víc než děj a jen ty u mě vytáhly tento film nad šedivý průměr. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Množstvo skvelých vtipov, ktoré sú obalené v neznesiteľnom prevedení. Ak chcel Apatow pobaviť, tak pobavil len úzku skupinu ľudí. Film, ktorý keby vznikol o dekádu skôr, bol by trefnejšou kritikou štúdiového systému. Takto je to len parta neznesiteľných ľudí, v neznesiteľnom filme, robiace neznestieľné veci. Chýba tam akýkoľvek rozumný charakter. Akýkoľvek druhý plán obohatený myšlienkou. Každoročne South Park udiera klinec po hlavičke v rámci akejkoľvek kritiky na poli 20 minút lepšie, než Apatow za celé dve hodiny. Pričom hviezd je tu veľa. Nie sú ani zle vedení. Užíval som si Pascalové, Duchovného aj Serafinowiczove kreácie. Potešilo ma množstvo cameí ( McAvoy, Ridley, Lithgow) a Iris Apatow je naozaj skvelá a talentovaná. Takže v tomto smere nemôžeme uprieť režisérovi určitú kreatívnu vložku. Ale ako celok je to príliš bláznivé a samoúčelné. To, že tam vtipy viac menej fungujú je na film takýchto proporcií naozaj málo. Celý čas som si hovoril: Kto môže spraviť vtipnú komédiu, ktorá je ale zároveň neskutočne nudná? Odpoveď: Netflix a Apatow. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

"MIŘTE JIM NA ROZMNOŽOVACÍ ÚSTROJÍ. JSOU HOŘLAVÁ!" A takových citování-hodných klenotů je tam vícero :-) Evidentně se zařazuji do méně početné skupiny diváků, které film náramně pobavil, protože vtipně glosuje nejenom paranoidní šílenství ohledně covidu, ale zároveň se opírá do filmového průmyslu jako takového a ta kombinace je skutečně životaschopná. Jako není to třeskutě vtipné celou dobu a ten závěr možná zavání mírnou bezradností, ale vzhledem k tomu, jak si film stojí zde, si dovolím procentuálně "přitopit". 70% ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Věčná škoda nevyužitého potenciálu a dobrého námětu. Sehnat bandu známých herců, a natočit film o natáčení brakové série v době covidové skýtal mnoho potenciálních možností a nápadů. Tvůrci se však bohužel uchýlili ke klasické rutině, bez větší originality, a navíc ještě film obohatily přepálenou stopáží. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bublina bude okázalou vzpomínkou na doby covidové a v roce 2021 bychom za tento film možná i byli více rádi, protože se odkládalo co jen šlo..o rok později už to tak horké nebylo a já film s klidem vynechal. A to proto, že to dle ohlasů má být totální hovadila beze smyslu, což se do jisté míry potvrdilo. Vlastně nebýt plejády zajímavých herců, tak jsem se na to nepodíval dodnes, a to tu mají někteří z nich vyloženě hrůzné role. Jediné co tedy vlastně chválím je hodně povedené CGI prehistorických potvor, to vypadalo ve 4k vážně parádně. Ale jinak průměrný zmar a smrákání nad kariérou Judda Apatowa. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama