Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi klasiky se znovu setkáváme s excentrickým doktorem Brownem, který tentokrát posílá teenagera Martyho do budoucnosti. Konkrétně na den přesně do 21. řijna 2015, kdy má Marty zachránit svoje vlastní dítě před zatčením. Zase se ale něco zvrtne. Zákeřný stárnoucí Biff Tannen ukradne Delorean a přenese se v něm do svého mládí, čímž vytvoří alternativní realitu a je co napravovat. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (743)

Kass 

všechny recenze uživatele

Kouzlo téhle báječné trilogie mimo jiné spočívá v tom, jak si pro sebe dokázala stvořit zcela soběstačný svět plný vlastních pravidel, symbolů a hlášek. Povědomé scény ve stále nových aranžmá vyvolávají krásně důvěrný pocit sounáležitosti diváka s filmovými hrdiny. Člověk se u těch filmů klidně může tetelit jak čtyřleté dítě co se po desáté dívá na svůj oblíbený večerníček a je unešené z toho že ví jak to bude dál :-) Je tak snadné tomu propadnout. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Komentář chci napsat v symbolické datum 21.10. 2015, i když v tento den film trochu expiruje, tak ze svého kouzla a humoru neztratí. Minimálně je to další "dvojka" která snese porovnaní s jedničkou. Marty McFly a Emmett Brown jsou sympaťáci a jejich příběh Robert Zemeckis vypraví laskavým způsobem a cestovaní časem tu díky humoru nepůsobí depresívně. Oceňuji akci ČSFD, Pannonia Entertainment, Premiere Cinemas Praha Hostivař k tomuto datu. Ode mne by si tento film zasloužil lepší komentář. Chtěli by jste mít Delorean? ()

Reklama

Anthony 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Teď teprve začínají ty správné hrátky s časem. A jsou to hrátky opravdu na úrovni. Pohrávání si s dějem prvního dílu je prostě geniální (nedívejte se bez znalosti jedničky!). Zobrazení budoucnosti je poměrně dost originální a tvůrci si nádherně vyhráli s detaily (Čelisti 19). Nominace na Oscara za vizuální efekty. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Dvojka v nicom nezaostava za jednotkou. Opät dokonale premysleny scenar, tentokrat mozno o trosku komplikovanejsi, ale opät som sa nasmial. Pacil sa mi navrat do roku 1955, ktory sa odohraval aj v jednotke, pretoze Marty tu mohol stretnut sameho seba, len tentokrat tu slo o nieco ine... 11.08.2009 _______ Michael J. Fox - (Marty McFly / Marty McFly Jr / Marlene McFly) +++ Christopher Lloyd - (Dr. Emmett Brown) +++ Thomas F. Wilson - (Biff Tannen / Griff Tannen) +++ Lea Thompson - (Lorraine) +++ Jeffrey Wissman - (George McFly) +++ Elisabeth Shue - (Jennifer Parker / Jennifer McFly) +++ Billy Zane - (Match) +++ Produkcia: Steven Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall, Bob Gale +++ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeme riskovat, že tam narazíš sám na sebe." Na úvod se musím přiznat, že McFlyova dementní rodina z roku 2015 mě hrozně štvala, takže tomuto návratu do budoucnosti, přítomnosti i minulosti nemohu dát plnou palbu. Ovšem rok 1955 byl naprosto famózní, snaha nepotkat sám sebe byla dokonalá a Biffova jedinečná tupost mě bavila natolik, že jsem mu snad ani nepřál návrat do hnoje. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (86)

  • Vo filmovom roku 2015 sa uvádza, že baseballový tím Chicago Cubs zvíťazil vo World Series. Víťazstvo chicagského tímu tvorcovia snímky takmer skutočne trafili. Chicago Cubs totiž vo World Series v skutočnosti zvíťazili o rok neskôr - v roku 2016. Išlo o ich prvé víťazstvo vo World Series od roku 1908. (GTS_PUNK)
  • Natáčelo se od 24. února do 2. srpna 1989 v Kalifornii. (Varan)

Související novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (více)

Reklama

Reklama