Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý, tedy dnes večer za tři.. TV komedie, která mě nijak nenadchla, no na druhou stranu ani ničím nenaštvala.. Kdo zná trápení v zubařském křesle, bude chápat.. A pravdou je, že ten věkový rozdíl mezi partnery nebyl ideální.. Líbila se mi Anna Fialová, působila na mě sympaticky, přirozeně, dobře se mi na ni koukalo.. ()

tein 

všechny recenze uživatele

Prilis dlouhe, malo zabavne, zcela nevtipne. Toto opravdu neni komedie ale spis rodinne drama ze ktereho clovek nema vubec dobry pocit, a uz vubec se zde nema cemu smat. Ukol asi znel natocit komedii a tak je tam nasilim narvano nekolik asi radoby vtipnych scen - napr. s malou uniformou, u zubare, s kurakem, s policii, piti vina brckem... Tahle bych zde mohl jmenovat kazdou jednu scenu ktera se ve filmu objevila. Navic to vse s despotickym otcem, prihlouplou submisivni matkou a opravdu neprijemnou holcickou, ktera kuli oci jak vydesena civava, az tim uplne nahani strach. ()

Reklama

Modeman123 

všechny recenze uživatele

Pěkné dvě hvězdy. Oddychovka na nedělní večer. Hanuš a pár hlášek laskavě pobavily. Kdyby Vejdělek nekrouhnul konec (asi došla škvára) a nějak to morální pohnutí Oťase směrem k normálu třeba vysvětlil, mohly být klidně i tři hvězdy. Na druhou stranu, to by ještě ale chtělo hodně filmařsky zabojovat. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Posledních pár let jsem lehce alergický na "Langoše", když hraje v komediálních rolí. Tohle bylo krátké, neurážející a celkem zábavné. Hodně to klouže po povrchu a je obrovská škoda, že to nejde do hloubky, protože pak by se na některých věcech dalo lépe stavět a rozvíjet je. Je to fajn jednohubka, u které se dost často zasmějete, ale žádný velký zázrak nečekejte. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Některý scény naprosto zbytečný- zásah pana primáře- například, ale celkově milý, vtipný a dojemný. Postava Miroslava Hanuše mi nemusela být sympatická, ale sehrál ten svůj part bravurně. Simona Stašová jak kdyby vystoupila z Pelíšků, což není kritika, ale kompliment. Líbila se mi i Anna Fialová a šikovná byla i ta okatá holčička. V téhle pitomé době pohlazení. P.S.: Jakože Brňák Miroslav Hanuš tady pronese, že z Prahy nikdy nic dobrého nevzešlo. Rád bych poukázal na to, že tím štváčem a prohlubovačem propasti mezi Brňáky a Pražáky je ve skutečnosti rodilý Pražák. Takže asi sebekritika. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama