Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

tein 

všechny recenze uživatele

Prilis dlouhe, malo zabavne, zcela nevtipne. Toto opravdu neni komedie ale spis rodinne drama ze ktereho clovek nema vubec dobry pocit, a uz vubec se zde nema cemu smat. Ukol asi znel natocit komedii a tak je tam nasilim narvano nekolik asi radoby vtipnych scen - napr. s malou uniformou, u zubare, s kurakem, s policii, piti vina brckem... Tahle bych zde mohl jmenovat kazdou jednu scenu ktera se ve filmu objevila. Navic to vse s despotickym otcem, prihlouplou submisivni matkou a opravdu neprijemnou holcickou, ktera kuli oci jak vydesena civava, az tim uplne nahani strach. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

U mě dobrý, tedy dnes večer za tři.. TV komedie, která mě nijak nenadchla, no na druhou stranu ani ničím nenaštvala.. Kdo zná trápení v zubařském křesle, bude chápat.. A pravdou je, že ten věkový rozdíl mezi partnery nebyl ideální.. Líbila se mi Anna Fialová, působila na mě sympaticky, přirozeně, dobře se mi na ni koukalo.. ()

Reklama

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Tak jste to dokázali. Má naděje, že je možné natočit civilní, fajn komedii je pohřbena. Vydržela jsem to přesně 37minut a 43 sekund. Proč? Proč? Celé Kavčí hory zavést hnojem a zkusit to znovu. Stupidní, nefungující scénář. Nechápu, čemu se zdejší recenzenti smáli..Tomu Eeee, Aaaaa? Nebo drmolící Fialové? Stašové s Hanušem, co předváděli repasované Pelíšky? A co ta hudba? Banální, blbá, uvozhřená...Muchowe, Muchowe, shame! Jasně, složenky se neptají. Jedna hvězda za slovenskou doktorku, ta se mi líbila. P.S. Jako mamina nechci shamovat dítě, ale nestandartní vizáž dětské herečky mě bude chvíli strašit...na druhou stranu, zřejmě z ní vyroste fakt krásná ženská. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Na komedii málo vtipné, možná kdyby to bylo kratší, tak by to šlapalo lépe. přitom ze situace rodiče potenciální nevěsty na sezamovacím obědě s partnerem, který díky anestezii jen cosi "mrmlá" se dalo vytěžit mnohem více. Takto divák dostal jakési polovičaté rodinné melodrama z happyendem jak z amerického bijáku. Tradičním televizním komediím ve stylu Bakalářů to nesahá ani po kotníky. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Podzimní televizovka. Už při prohlížení programu mi to připomnělo Bakaláře. Epstein už jednou něco o zkomplikování dne kvůli zubům napsal - jmenuje se to Osmy a je to  lepší.  Tři  hvězdy za konfitovanou  kachnu, sníh,, víno s brčkem, modlitbu, Stašovou  a osobní  čtvrtá.... hlavně za přirozenou Annu Fialovou, která byla stejně jako před pěti lety na podzim v Zahradnictví a První republice jednoduše  skvěle roztomilá a opět se hodně dobře jak sledovala, tak poslouchala a pěkně to dozdobila. Takže ano, dalo se na to dobře koukat a nebudu mít až tak špatný podzim.  Ovšem k tomu, abych viděl ten věkový rozdíl, jsem přece ani nepotřeboval uniformu (žádnou nemám.) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama