Reklama

Reklama

Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících 10 dnů se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč latinskoamerickou džunglí ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. V divočině totiž narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a toulavým psem Arthurem vznikne silné pouto. Věrnost, oddanost a statečnost zatoulaného psa ho doslova ohromí. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ukáže, že společně je nic nezlomí. A že přátelství je možná víc než vítězství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (90)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poutavý a silný příběh v překvapivě velice slušném zpracování. Fyzicky opravdu drsný závod, během kterého se Mark Wahlberg spřátelí se zatoulaným psem, dokáže fungovat jako čistokrevný dobrodružný film, tak i pejskařské drama. Vše podpořeno skutečným příběhem. Celkově takové malé, milé a pro celou rodinu. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Překvapivě nejde o pejskařský film, jak se může zdát. Defacto ten pes je ta nejmenší vsuvka, která nemá hlavní roli v příběhu, ale pořád jde jen o basic true-story feelgood man film, který nepotěší ani magory v extrémních sportech, a sebevražedných skocích nepružinových botách z Golden Gate Bridge, ale spíše ty čoklaře. Z filmu ale šíří pohoda, a takových filmů je v dnešní hektické době potřeba. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Waaaauuu,naaadherny film natoceny podla skutocnych udalosti,ktory je jasnym dokazom toho,ze na svete este existuju ludia s obrovskym srdcom,ked niekto dokaze urobit kvoli havkacovi to,co v skutocnosti svedsky zavodnik Mikael Lindnord,vsetka cest,kiezby na nasej planete bolo viac takych dobrakov ako tento clovek...:⁠-⁠) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZABEREME, BUDEME TRPĚT, VYHRAJEME!…“ Film pro fandy extrémních sportů…. původně teda jsem si myslel… Začátek pozvolnej, pak přijde závod, scéna na laně a začínám chápat, že jako tohle je fakt pro magory. Sport samozřejmě. Pak se do toho připlete ten pes a mají mě! Jasan – začne mě bavit i ta sportovní stránka, páč mám v těle soutěživýho ducha, ale jsem fakt překvapenej, že ten film vlastně není ani tak o Adventure racing…Vlastně teď už je to celkem šumák... Wahlberg a jeho další týpek podle skutečnosti, ve svým standartním bijáku, kterej je fajn, ale plnej citovýho vydírání!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je založen na skutečnosti a je natočen podle knihy“ Arthur – pes, který přešel džungli, aby našel domov“, kterou napsal v roce 2016 Mikael Lindnord. 2.) Film měl původně režírovat Baltasar Kormákur. 3.) Thx za titule „lordek“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Filmy podle skutečnosti mám rád, ještě když nesou nějaké poselství nebo prostě chytnou za srdíčko. No a tenhle snímek to dělá dobře. Wahlberg je a vždycky bude sympoš a jeho filmy jsou, teda aspoň pro mě záruka nějaké kvality. Film pojednává o Michaelovi, který běží nejdrsnější závod v Dominikánské republice a najde na cestě psího kámoše, který mu změní život a vlastně i pejsek si díky němu přilepší. Dobře zahraný snímek se silným příběhem. 80% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Mark Wahlberg si hneď v prvý deň natáčania roztrhol väzy v kolene a bolesť zo zranenia následne implementoval aj do svojho výkonu. (Arsenal83)
  • Film je inspirován skutečnými událostmi švédského závodníka Mikaela Lindnorda (Mark Wahlberg) z Mistrovství světa v Adventure Race v roce 2014, které se uskutečnilo v Ekvádoru. (Marcos22)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama