Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Velké finále na festivalu původních obyvatel. (Disney+)

Recenze (14)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. a poslední díl 1.série, prozatím jediné (a možná i snad) tohoto seriálu. Maya se rozhodne konečně odjet pryč z města, a strávit několik dní odpočinkem, zatímco si pročistí hlavu plnou nepříjemných vzpomínek na setkání s Friskem, a i na minulost s matkou. Namísto toho se jí však před očima objeví malý dudek, ptáček, jehož kdysi dávno praštila jen kvůli tomu, aby si ho mohla nechat pro sebe. A tím i varování před blížícím se nebezpečím. A proč? V pohledu do dávných časů se lépe seznamujeme s léčivými schopnostmi černovlásčiny matky, která se o ní velmi dobře starala, a onoho ptáčka vyléčila. A zopakujeme si i chvíli, kdy zemřela při nehodě s autem, zatímco malá Maya seděla vedle ní (...). Koná se festival na oslavu místního indiánského kneme. Na něj se dostaví i Friskova banda, jež mu pomůže zajmout Bonnie a Mayinu babičku, a poté dorazí i jejich šéf. Ten však nedokáže zastavit počínání mladé odvážné dívky, navííc posílené mocí předků. Tu sama věnuje i své kamarádce a babičce, a poté, co omráčí Friska, může slavit úspěch. Obr přichází o své sebevědomí, a zbaběle uteče. A Maya se setkává po dlouhé době konečně v klidu se svojí rodinou... V podtitulkové scéně se dozvídáme o ochotě Friska dostat se do politiky, kde potřebují silného rváče (...). 25 procent. Bohužel nejslabší díl celého seriálu, a nejhorší počin, který se mi podařilo za opravdu dlouhou dobu spatřit. Bonnie zde měla jen malý podíl, a stejně tak i Frisko, tudíž ani těmto dvěma potenciálně dobrým postavám se nepodařilo překrýt odpornou přehnanost Indiánských odslav. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

25 minut jsem se nudil a pak přišla ta tragédie “hululů silné ženy kouzlí”. Tohle bylo víc hrozný, než strašný… Tenhle seriál neměl jiný účel, než vytvořit v MCU poštavu, pro další menšinu (slovy Karla Maye) - rudochy. Jako na co si hrál seriál první epizodu s Daredevilem to nepochopím. Celkový koncept zbytku byl úplně o něčem jiném. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemá smysl vyčítat, že se nekonal žádný street fight Fisk vs Echo; toho se ostatně dle poslední scény, nejspíš nedočkáme ani v Daredevilovi. Navíc se už dopředu avizovalo, že je tento seriál spíš vzdáním holdu Čoktům a origin pro postavu Echo. Je však na místě konstatovat, že nadšené kritiky z USA souvisí spíš s nastoleným trendem...milujeme všechny menšiny, které jsme doteď nemilovali, než s kvalitou scénáře. Obsah těch pěti epizod se dal odbýt filmem a ještě by se k němu musel přidat kraťas o životě amerického datla, aby to bylo aspoň na 100 minut. Zbytečně vyhypeovaný seriál, který zaujme především tím, že nejde ve stopách svých často neslavných předchůdců (např. Mrs.Kebab, SheHulka... ) a pak už jen netradiční "hrdinkou". To je ale třeba po povedené druhé řadě Lokiho trochu málo a určitě se nedá říct, že by se Echo kvalitativně vyrovnal třeba Hawkeyovi. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to zase mělo bejt? Opět zklamání a opět se z klasického průměrného koukatelného MCU seriálu stala ke konci fraška. Tentokrát se ale tvůrci drželi a vyvarovali se gigantickému a "epickému" souboji na konci seriálu, jak jsme toho byli v minulosti zvykem, a místo toho jsme se dočkali poděkování indiánské komunitě Čoktů. No nic, jdu si spravit chuť k Zabijákům rozkvetlého měsíce, protože tam těch 3,5 hodiny člověku nepřipadá tak zbytečných, jako tady u toho počinu. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě bych zkousl ty naprosto nepochopitelné a zbytečné schopnosti, ale vlastně vůbec nerozumím, co chtěl autor tímto seriálem říci. Přijde mi, že se tam nic nestalo od A do Z. A možná nejlepší epizodou byla vůbec ta první / rekapitulační. Opravdu zvláštní počin, který bohužel nijak neobhajuje existenci tohoto seriálu. Když už nemá Echo svou vlastní komiksovou sérii, tak tenhle seriál tomuto tvrzení spíše nahrává. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě je k vidění mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama