Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (316)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Snoop Doggova postava to nanešťastie nevytiahne z bahna premrhaného potenciálu. Nečakala som veľa, chcela som sa iba zasmiať a trochu si po dlhom čase vychutnať upírsku tematiku. Ale scenár po nádejnom úvode skĺzol do retardovaného finále, v ktorom zo seba hlavný záporák urobil idiota. Nie je to prvý ani posledný takto dokaličený film (a zvlášť tie o superhrdinoch by mohli rozprávať), ale vždy je smutné, keď niekto najprv vytvorí akože super uber neporaziteľného zlosyna (či zlodcéru), a potom ho tesne pred osudovým súbojom lobotomizuje. Škoda. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hrozná bejkárna. A to teď nemyslím ale vůbec pozitivně. Přes solidní a místy i úsměvný úvod to zase zabije totálně zpackaný a přepálený konec. Lovci, hodní a zlí upíři, krém proti spálení. Wtf? Že vezme tuhle roli Jamie Foxx, to jsem nějak neřešil, ten už svou první a asi poslední sošku doma má, ale proč na tak stupidní roli kývl například Oliver Masucci z pro mě kultovní Darku, to pro mě fakt zůstává záhadou. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kaskadéři z placu Johna Wicka se sešli, aby natočili akční vybíjenou s prvky hororu a hodně velkým nadhledem a na poměry Netflixu se vše překvapivě provedlo. Film otvírá parádní bitka, ve které se jasně ukáže, v jakém stylu se pojede a hlavně, co všechno tvůrci, choreograf a kameraman dovedou. Poté dojde na klasickou seznamovačku, další postavy a hlavní záporačku. Bohužel má film dvě hodiny, což je pro danou látku opravdu hodně, postavu Davea Franca bych úplně vyškrtnul a žádná z dalších akcí už nepřekoná tu úvodní a konec byl na můj vkus docela odflaknutej. Pořád ale velice slušný, nenáročný výplach u kterého u je vidět, že na něm dělala parta opravdu šikovných lidí, jen jim chyběl kvalitní scenárista. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Netflix pokračuje ve své krasojízdě napříč filmy všemožné kvality a je z toho opět jen další průměrný snímek, na který druhý den zapomenete. Nad vodou ho drží charisma Jamieho Foxxe a poměrně slušně natočené zabíjení upírů. Škoda, že jediný upír, kterému to opravu věříte, je postava Natasha Liu Bordizzo jako Heather, která se ve filmu jen mihne. Ostatní upíři vypadají spíše směšně. Dave Franco pokračuje ve svém výčtu postav blbečků-ňoumů. Tady si zahrál upozaděnou kancelářskou krysu, jehož rolí je pěkně polopatě vysvětlit divákovi, jak se to má s těmi upíry. Když zavřu obě oči, je to průměr. Ono to totiž rychle uběhlo. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[72%] Musím říci, že jsem příjemně překvapen s čím tentokrát netflix přišel. Neříkám, že je tohle nějaká bomba, ale zde se povedla jak akce tak i přiměřený humor. Trochu bych to přirovnal k filmům jako je Blade a i mi to trochu připomnělo zombíky, i když se zde jednalo o upíry. ;) Technicky to bylo dobře natočené, krásná kamera a akční sekvence potěší. Především ta někde uprostřed filmu, kde se nám tu nečekaně zjeví Scott Adkins, který zmasakruje pár ošklivých upírů a i si do jednoho dokonce kopne a pak se zdekuje a je fuč. ;) Každopádně jsem si i párkrát zasmál. Humor mi zde tentokrát sedl, takže žádné trapné výlevy zde naštěstí nebyly. No a celé to tahá skvělý Jamie Foxx, který se zde do role lovce upírů hodil. Závěr už mě bavil trochu méně, o nějakém napětí, ději apod se tu zavadit nedá, ale i tak mě to bavilo a při správné náladě si to někdy možná ještě pustím. Na to 1 vidění to asi stačí, ale čekal jsem nudnou blbost a dostal jsem toto – takže za mě velká spokojenost. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mali bratov Nazarianovcov hrať Scott Adkins a rumunský herec Liviu Covalschi, ale Covalschi musel úlohu odmietnuť kvôli iným filmovým povinnostiam. Nahradil ho Steve Howey. (m.a.t.o.)
  • Seth (Dave Franco) má jako vyzvánění na mobilu píseň „Photograph“ od Nickelback. (griph)
  • Všechna vozidla lovců a „klaďasů“ mají poznávací značky odkazující na biblické verše. (mikki089)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama