Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (315)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Buddy chémia celkom funguje... Foxx je správny 'motherfucker Jones', ako ho mam rád... Franco je síce uvrešťaný, ale nie je otravným priveskom až takého ranku ako Chris Tucker, alebo Kevin Hart... hlášky viacmenej fungujú, alebo prinajmenšom nie sú trápne ani v najslabších momentoch, čo mi príde pri dnešných buddymovies celkom milá raritka už... no a akcia je okato digitálna síce, ale je prehľadná, choreograficky nápaditá, krvavá a echtovo zábavná a výživná. Za skromnejší peniaz je proste v tejto uvedomele priblblej, priamočiarej béčkovej jednohubke viac muziky, než boli aj moje najoptimistickejšie očakávania. J.J.Perry by očividne rád tiež medzi veľkých chlapcov a ja do hodnotenia pridám opatrne aj ten štvrtý kvalt, lebo toto bola sympatická prihláška do vyššej ligy. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Blade pre 12-ročných. So síce slušnou akciou, aj fungujúcim humorom, ale nefungujúcim zvyšok. A tak tu opäť raz máme tradične prestrelnú netflixovskú stopáž, ktorá aj takéto jednoduché upírske akčné Béčko naťahuje na dve hodiny a tým trpí v druhej polovici tempo, smiešnu záporáčku, ktorá akoby vypadla z lacných seriálov z 90. rokov a absolútne zbytočný world-building, kde sa Netflix opäť raz musí tváriť, že z tohto má byť potenciálne nejaká zásadná trilógia podporená štyridsiatimi seriálmi, namiesto toho, aby sa sústredeli na natočenie aspoň jedného plnohodnotného a dobrého filmu. Neviem, či sa niekedy dočkám od Netflixu aj seriózneho filmu, kde sa nebude každý pitvoriť ako po lobotómii v cirkuse. CELKOVO: 5/10 ()

Reklama

havLord 

všechny recenze uživatele

hvlrd, když je mu 6 let a Day Shift je (i) prvni film, ktery kdy vidi, zaroven (ii) nikdy nevidel zadne upirske filmy, (iii) filmy s camey, (iv) filmy se zvraty, (v) buddy movies, (vi) akcni filmy, (vii) akcni komedie, (viii) akcni filmy s hlaskami, (ix) akcni komedie s lehce parodickymi scenami, (x) upirske filmy s herci s trvalou, (xi) rodinne feel-good happy end filmy, (xii) filmy odehravajici se v kalifornii, (xiii) prepalene netflixovske filmy trvajici 2+ hodiny: 🤩⭐⭐⭐⭐⭐... hvlrd, kdyz Day Shift je 2,578. film, ktery vidi: 💩 🤷 ⭐ ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda. Parádní choreografie a kamera. Vymazlený humor s cool konverzacemi, tohle jsem přesně čekal od Bullet Trainu (co se týče akce), humor je ale na stejným levelu zábavnosti. Chvíli jsem si přál, aby z toho byl seriál, protože ta stopáž odsýpá neskutečně. Úžasně vybrané ústřední duo Jamie a Dave, tyhle dva spolu musí ještě něco natočit! Potěšil i občas potkaný teammate z Call of Duty: MW - SNOOP DOGGIE, kterej si tu střihnul parádně sedící roli Black Cowboye a s rotačákem mu to šlo fakt parádně. JJ Perry se jako začínající režisér nechal správně inspirovat tvůrcem Johna Wicka. Tím to potvrzuje i fact použité hudby při příjezdu fake Adkinse (Le Castle Vania soundtrack z JW 1). I přestože se jedná po příběhové stránce o klišé, tak jsem se královsky bavil a užil si každý kill. Z tohohle by mohla být parádní série dalších filmu, protože snímek jako rozjezd obstál neskutečně. Samozřejmě nesmím zapomenout na vynikající Gore, kde tvůrci nezapomněli i na vyřádění se na lidech (useknuté hlavy, lítající končetiny). Spoustu cameos také potěšilo - Příkladem: "You Know the Definition of Insanity?!", jasnej Vaas z Far Cry 3! Také výše zmíněný fake Adkins byl parádní. Je vidět, že scénáristé jsou fanoušci videoher, za to další bodíček navíc! Jednoduše řečeno: Je to masakr jako kráva (brutální, intenzivní, choreograficky dokonalý masterpiece) a přesně tohle potřebuju aspoň 1-2 do roka, abych uspokojil svoje psycho choutky. Čistých pět hvězd, doporučuju. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Akcni hororovy komedie pro bezbolestne traveni volneho casu. Typ filmu honba za upiry. Strileni, bodani, krvaceni. Marketingovy plan. Hyperaktivni sceny bez nejake soudrznosti. Spis to pripomina videohru nez film. Streamujici publikum si z pohodli svych pohovek stezovat nebude. Divaci v divadle tak laskavi nebudou. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne mali bratov Nazarianovcov hrať Scott Adkins a rumunský herec Liviu Covalschi, ale Covalschi musel úlohu odmietnuť kvôli iným filmovým povinnostiam. Nahradil ho Steve Howey. (m.a.t.o.)
  • Seth (Dave Franco) má jako vyzvánění na mobilu píseň „Photograph“ od Nickelback. (griph)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama