Reklama

Reklama

Ferry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak začínal narkobaron Ferry Bouman ze seriálu Undercover? Co bylo předtím, než ovládl podsvětí a dostal se do hledáčku policie? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Mladá štíhlá blondýna ze Severního Brabantu na jihu Nizozemska sbalí postaršího nemluvného tlouštíka z Amsterdamu jménem Ferry, povoláním gauner. Který sice přijel na venkov zlikvidovat trojici mládenců zabivších syna jeho zaměstnavatele, a pohádat se se sestrou, ale její láska ho nemine. A jen ta je příčinou smíru se sestrou, vraždy zaměstnavatele a všech svých kolegů a počátku obchodu s drogou produkovanou posledním mládencem z trojice, blondýny bratrem. P.S. To je zpráva o scénáři Nico Moolenaara a Barta Uytdenhouwena, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice vydařená gangsterka na půl řízlá s romantickým dramatem. O překvapivý výsledek se postaral především na první pohled zabedněný a nesympatický hlavní hrdina Ferry, který si na své misi postupně vybuduje vztah s roztomilou dívkou a ta mu obrátí celý život naruby. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Belgicko nizozemská gangsterka řízlá trochou romantiky, která je prequelem seriálu Undercover (2019) , který přirovnávají k evropskému Narcosu (2015). Ten seriál jsem neviděl, nicméně, tenhle film v této kategorii se mi zdá spíš průměrný, s hrdinou, který mi nepřirostl k srdci ale to belgickonizozemské prostředí s neokoukanými tvářemi je aspoň trochu osvěžující. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Výbornej prequel k seriálu Undercover, kterej si zajímavě neotesanej Frank Lammers ukradl v mých očích z velké části pro sebe. Takže mi dnes stačilo vidět jeho tvář, nápis Ferry a okamžitě se měnil pořadník mých priorit na večer. A vůbec nelituju, byl to fičák! Díky tomuhle filmu toho o Ferrym víme mnohem víc, jeho postava tím získala mnohem větší plasticitu. Stejně tak postava jeho přítelkyně Danielle. Bylo fajn vidět zrod a genezi jejich vztahu, i počátky Ferryho podnikání. Téhle partičce kolem Undercover se povedl i tento film, v tom mám naprosto jasno. Jediný, s čím si lámu hlavu, je, v jakým bych si to teď pustil pořadí..? Chtěl bych prvně vidět film, nebo bych i napodruhé začal serošem..? Ten mě totiž bavil přece jen o poznání víc. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Příběh obyčejného mafiána, co ukázal srdce a dokázal to, že nemusí být nutně zmrd, i když zmrdem jako mafián trošku být musíš. 2 náhodičky co se staly a obě měla na svědomí žena :D Není to náhoda? Chvílemi to bylo dost ukecaný, ale dobrý zápletka a nebylo to nijak extra přeplácaný, na druhou stranu kdo má rád nabušené akčnáky, kde je spoustu střelby a akce, tak u tohoto filmu si toho moc člověk neužije, krom pár ran ve finále to bylo takové hodně soft. 65% ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama