Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý mladík a nespoutaná kráska dlouho nemohou najít společnou řeč, ale řada překážek jim pomůže pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. Krátký popis: Americká romantická komedie o různých podobách lásky začíná havárií letadla při startu z New Yorku. Naštěstí se nikomu nic nestane, ale spisovatel Ben se ocitá v prekérní situaci. Letí totiž na svou vlastní svatbu do Savannah a spěchá, aby ke své snoubence Bridget dorazil včas. Proto se připojí k temperamentní Sarah, která cestuje stejným směrem. Vypadá to, že nesmělý mladík a nespoutaná kráska, jež si po krachu dvou manželství užívá svobody, nemohou najít společnou řeč. Dlouhé putování nesourodé dvojice, jíž se do cesty staví řada překážek, však oběma pomůže dozrát a pochopit, že každý má v životě svou vlastní odpovědnost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Relativně pohodovej film, kterej nenadchne, ani neurazí, jsou tam vtipný momenty, jsou tam momenty horší... Dva hlavní protagonisté nehrajou špatně, přišlo mně, že jim to celkem dohromady sedí, s tím jsem neměl problém. Dokonce B. Affleck ukáže i nějaký emoce a mimiku ve tváři, takže pozor. Popravdě jsem měl trochu problém s tím koncem (nechci spoilerovat), čekal jsem to prostě jinak. Je to takovej ten film, na kterej se podíváte, řeknete si OK a podruhé se na to dívat je asi zbytečný. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

A zase ta Sandra! Jestli si někdo zaslouží přízvisko živelná pohroma, pak je to jedině ona. Respektive Sarah Lewisová, kterou ve "Forces of Nature" hraje...Svižná, velmi příjemná podívaná, ze které mám pocit, že některá přísloví a pořekadla mají něco do sebe - jako třeba "Náhoda je blbec." nebo "Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše." Hmmm...kvízová otázka za sto bodů : jedno z těchto přísloví mi po skončení "Živelné pohromy" přišlo jako nesmysl - které? ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Málo vtipné a málo romantické. Takže jako romantická komedie to moc nefunguje. Konec je sice romantický, ale úplně jinak než by měl být. Já osobně bych film zakončil jinak. Afflack se tam chová dost nelogicky jakoby sám nevěděl co chce a takového nevyrovnaného hrdinu já nemusím. Sandra je neskutečně sexy, ale film to nezachrání. Být tam trochu víc humoru, tak je to o něčem jiném. Příběh sám ten film neutáhne. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvlastny mix dramy a komedie, ktory pôsobi ako taka predmanzelska poradna pre pary, ktore caka svadba. Behom filmu zaznie neskutocne množstvo rôznych mudrych postrehov o manzelstve z ust nahodne okoloiducich postav az to pôsobi dost neprirodzene alebo otravne. No a ani nejaku extra velku hlbku tie postrehy nemaju, kedze sa s nimi dalej nepracuje. Taky Woody Allen toho vo svojich komediach o vztahoch povie ovela viac a aj s väcsou davkou humoru. Na hladine priemeru film drzi sympaticke herecke obsadenie. Sialena Sandra Bullock a suchar Ben Affleck, ktory svoje postavy stvarnili perfektne. Potesi aj viacero znamych serialovych xichtov vo vedlajsich ulohach. Potencial filmu bol ovela väcsi a evidentne velke ambicie nenaplnil, ale aspon za jedno pozretie to stoji. 5/10. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Zcela rutinní hollywoodský výplod, který je pro absenci chemie mezi hlavními postavami romanticky nefunkční a komedií není už vůbec. Bronwen Hughes se snažila své dílo ojediněle, za pomocí soundtracku, obohatit obrazovými prvky, které jsou přesně na pomezí osobitosti a kýče. To hlavní, co diváka čeká je však finále mistrovství světa v neherectví mezi Sandrou Bullock a Benem Affleckem, který Affleck naprosto suverénně vyhrál. Nedobře hrající, ale alespoň uvolněné Sandře to extra sluší, málokde byla hezčí, i když tradičně sympaticky krásná Maura Tierney je jí minimálně vyrovnanou soupeřkou. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno