Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Až do toho závěrečného zbytečného a přehnaného zvratu to celkem jde. Hlavně díky obsazení hlavních záporných postav. Sinisemu ty záporné jdou mnohem lépe než kladné, dokáže jim dát uvěřitelnou tvář. Výraznou složkou je samozřejmě Charlize, která není jen okrasou, ale výraznou postavou. Afleck je prostě Afleck, ale je fakt, že pro tu jeho postavu má přesně ksicht. Slušná jednohubka, kterou si jednou za čas v klidu dopřeju. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám ten pocit že Ben Affleck fakt neumí hrát, nebo v tomhle filmu měl fakt debilní dabing. Možná bude na obou bodech něco z pravdy, ale fakt, že mu to hraní zas tak nejde dokazuje, že jsem se u tohohle filmu alespoň příjemně pobavil, protože nepřítel v roli Gary Sinise se opravdu poved. Škoda, že často hraje jenom zabijáky a různý ničemi, ještě že jsem si ho mohl vychutnat v Kriminálce: NY. Každopádně v tomhle kousku, který je docela průměr, ale špatným filmem určitě ne, jsem se docela pobavil. Sice to není žádný zázrak, ale koukat se na to docela dá, a příjemně to od začátku do konce utíká. Zázrak se prostě čekat nedá, možná tak jen nepatrné překvápko které potěší. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Silver Bells - Ray Evans and Jay Livingston ,2. At Last - Etta James ,3. Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow - Dean Martin ,4. Rockin' Around the Christmas Tree - Brenda Lee ,5. Joy to the World - (Traditional) ,6. We Wish You a Merry Christmas - (Traditional) ,7. What Christmas Means to Me - Stevie Wonder ,8. Love Rollercoaster - Ohio Players ,9. Festive Medley ,10. Little Drummer Boy - Sorrow ,11. Little Drummer Boy - Percy Faith ,12. Jingle Bells - (Traditional) ,13. Reindeer Games , ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nadočekávání dobrej thriller a dokonce i Ben Affleck, kterej neni rovna nejlepší herec, tady je dobrej a vůbec filmu neškodí, taky tomu výrazně pomohla Charlize Theron, která je skoro vždycky báječná a i tady hraje nadprůměrně. Celý děj neni nalinokovanej od začátku do konce, jako ve většině podobných filmů, ale najdou se tady i dobrý dějový zvraty, nedá se říct že by byly úplně nečekaný, ale někdy jsou udělaný pěkně. Jedině konec, kdy rodává ty prachy je dost dobilní, nevim kterej zloděj by to udělal, ale jinak pro mě docela překvapení ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý námet. Dalo by sa povedať že aj solídne herecké výkony (čo ma u Afflecka prekvapilo) a to nádherné krvavé (priam Tarantinovské) finále. Nebyť toho koncu !!!SPOILER!!! kde Afflesck čoby Santa roznáša prachy po schránkach !!SPOILER!!! dal by som tomuto filmu 4* ale takto sú to len lepšie 3. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)
  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno