Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

honajz 

všechny recenze uživatele

Zcela nejhorším filmem série je Freddyho smrt (všichni přece víme, že Freddyho nelze zabít, zničit, hlavně dokud to producentům sype). Původně asi mělo jít o návrat ke kořenům, protože se v malých rolích objeví hrdinové prvního dílu, např. Johnny Depp, ale ten příběh je prostě divný. Jako - nechybějí obligátní hlášky, některé scény i stojí za to, zvláště ta úvodní, ale pak se objeví wtf momenty, kdy nevěřícně zíráte a říkáte si, proč tvůrci najednou sklouzli k parodii? Třeba Freddy na koštěti, to se k tomuto typu filmů vůbec nehodí. I trikově je snímek chudší, i když na konci zjistíme, "jak to vlastně bylo" a proč se Freddy a jak stal nesmrtelným postrachem všech teenagerů... ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je hodně zvláštní, protože zde najdete scény, které jsou opravdu hodně mizerné, ale vedle nich i takové, které jsou víc než dobré. Co se hereckého obsazení týče (nepočítáme-li Englunda, který svou postavu hraje jako vždy excelentně) není o co stát. Zvláště představitelé těch výrostků mi přišli děsně prkenní. Děj samotný mě taky kdovíjak neupoutal, za výraznější scény považuji jedině prostřihy do Freddyho minulosti a pár veskrze vtipných scének (Freddy na koštěti, videohra...). Na rozdíl od spousty jiných mi nápad s odhalováním Freddyho minulosti nevadil, jenom si myslím, že to šlo natočit mnohem lépe. A taky si mohli odpustit takové to rádobyduchařství s démonama nočních můr, přišlo mi to totiž vyloženě nadbytečné. Ale co mi přišlo neskutečně stupidní bylo posledních pár minut. Freddyho konec jsem si představovala trochu jinak... A ještě něco - nevím jak je to možné, ale efekty mi zde přišly místy opravdu příšerné. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Prime Time, bitch." Freddy Krueger____FREDDYHO SMRT je stejně jako NOES4 nebo NOES2 docela zábavný díl. Samozřejmě nechybí písničkový doprovod s množstvím rockových pecek - mj. titulka "Why Was I Born? (Freddy´s Dead)" od Iggy Popa a několik bizarních vraždiček v podání Freddyho. Potěší také řada dalších maličkostí, jako cameo Johnny Deppa nebo závěrečná (titulková) mini rekapitulace. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bez konkurenčně jeden ze slabších dílů této série a dovolil bych si tvrdit, že asi nejslabší.. Maska Freddyho je taková nemastná, neslaná a nepůsobí na mě dobrým dojmem.. Atmosféra už je také horší a přišlo mi to spíše jak komedie než horor, ale i tak se na to dívat dalo a na první shlédnutí to stačí.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najskôr som si hovoril, že tento diel atmosférou poriadne zaostáva za tými predchádzajúcimi, aby som si nakoniec na jeho chuť zvykol. Ide možno o najslabší zo všetkých šiestich, ale ponúka Freddyho v civilnej polohe z flashackov, respektíve vďaka návšteve jeho mozgu a spomienok až do detstva. Tu film naberá chýbajúce plusové body a divák sa toho dozvie celkom dosť o celej mytológii. Každopádne som od dielu s názvom Freddyho smrť čakal viac, respektíve niečo odlišné. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 18. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • První film společnosti New Line Cinema, který byl ve 3D. (JesterKruger)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama