Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno a nepamatovala jsem si z něj skoro nic, ale v hlavě mi dodnes uvízly dvě scény: první když jsem Englunda poprvé viděla nenalíčeného, stojí na zahradě a domlouvá tam svojí dcerušce, že nesmí nikomu prásknout, že zabil maminku. A druhá, když Freddy lítá na koštěti, s pláštěm a čarodějnickym kloboukem:-D ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když se seriálový patlal postaví za kameru hororu. Když to měla být poslední noční můra, absolutně nachápu, proč to nesvěřili někomu jinýmu. I Uwe Boll by totiž měl nejspíš větší úspěch. Nevim, na koho sem víc nasranej. Jestli na tu krávu, co to točila nebo na scénáristu, který nejspíš prožíval nějakou osobní krizi nebo na toho, kdo tohle celé povolil. Nebýt týhle podělaný sračky, nemusel by se totiž Wes Craven zdravě nasrat a dát Freddymu rozhodně důstojnější zakončení.Od odpadu to zachránila scénka s Johnny Deppem, takže Johnny opět zachránil další film :-) ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Totální sračka a zdaleka nejhorší Noční můra. Zatímco i ty slabší díly série měly aspoň slušnou atmosféru a nápady, tady je všechno špatně. Neschopná režisérka se snaží dát filmu odlišný vzhled, ale funguje to jen v samotném úvodu v letadle. Atmosféra nulová, mizerní herci, trapný scénář, béčková režie - vrcholem všeho špatného je závěr natočený "revoluční" technologií 3D. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zcela nejhorším filmem série je Freddyho smrt (všichni přece víme, že Freddyho nelze zabít, zničit, hlavně dokud to producentům sype). Původně asi mělo jít o návrat ke kořenům, protože se v malých rolích objeví hrdinové prvního dílu, např. Johnny Depp, ale ten příběh je prostě divný. Jako - nechybějí obligátní hlášky, některé scény i stojí za to, zvláště ta úvodní, ale pak se objeví wtf momenty, kdy nevěřícně zíráte a říkáte si, proč tvůrci najednou sklouzli k parodii? Třeba Freddy na koštěti, to se k tomuto typu filmů vůbec nehodí. I trikově je snímek chudší, i když na konci zjistíme, "jak to vlastně bylo" a proč se Freddy a jak stal nesmrtelným postrachem všech teenagerů... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +logika v příběhu, Freddy a jeho hlášky, efekty -děj, nulová atmoféra, žádné charaktery postav, prostředí/// Tak jeden by řekl, že Freddy konečně chcípnul, ale mi všichni víme, že jen do té doby, než se mu vydá na pomoc Jason :-) A tím narážím na jediné pozitivum film. Tím je příběh. Který zde pokračuje a objevuje opět nové souvislosti z Freddyho života. Bohuže samotný film je i tak dost zbytečný. Žádné drastické scény, žádná hororová atmosféry...a tak nějak jsem čekal kdy příjde zajímavej masakr, jak je u Fredddyho zvykem, ale nějak to nepřišlo. Je tady sice několik originálních scének, ale to málo tento film nezachrání. Nebýt Freddyho a příběhu, je to jasnej odpad./// Celkem 38%/// ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy Freddy (Robert Englund) praští Tracy (Lezlie Deane) do obličeje během jejich boje, tak jeho herecký představitel opravdu herečku během natáčení praštil. (JesterKruger)
  • Zpěvák Alice Cooper je první a zároveň poslední, kdo ztvárnil postavu otce Freddyho Kruegera (Robert Englund). V žádném jiném díle se tato postava neobjevila. (Alfréda)
  • V televizní reklamě se objeví i Johnny Depp, který hrál v i prvním dílu postavu Glena. (Karlos80)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama