Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno a nepamatovala jsem si z něj skoro nic, ale v hlavě mi dodnes uvízly dvě scény: první když jsem Englunda poprvé viděla nenalíčeného, stojí na zahradě a domlouvá tam svojí dcerušce, že nesmí nikomu prásknout, že zabil maminku. A druhá, když Freddy lítá na koštěti, s pláštěm a čarodějnickym kloboukem:-D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najskôr som si hovoril, že tento diel atmosférou poriadne zaostáva za tými predchádzajúcimi, aby som si nakoniec na jeho chuť zvykol. Ide možno o najslabší zo všetkých šiestich, ale ponúka Freddyho v civilnej polohe z flashackov, respektíve vďaka návšteve jeho mozgu a spomienok až do detstva. Tu film naberá chýbajúce plusové body a divák sa toho dozvie celkom dosť o celej mytológii. Každopádne som od dielu s názvom Freddyho smrť čakal viac, respektíve niečo odlišné. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Dobrá akce přišla až po půl hodině sledování. V tomto díle si Freddy se svými obětmi hrál a byl opravdu vtipný, za což získává film plus. Osoby žijící ve Springwoodu se chovaly velmi divně a moc nechápu proč. No a reakce některých herců na dění kolem sebe mě přišlo občas dost směšné. To bylo zase velké mínus. Nejhorší herecký výkon byl v podání Lisa Zane. S jejími výkony šla atmosféra filmu taky dost dolu. Způsob jak Freddyho zabít, se tady opakoval z jednoho minulého dílu. V mnoha scénách nebyl děj dotažený a kamera nebyla taky nic moc. Jeden z nejhorších dílů z celé série. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Zcela nejhorším filmem série je Freddyho smrt (všichni přece víme, že Freddyho nelze zabít, zničit, hlavně dokud to producentům sype). Původně asi mělo jít o návrat ke kořenům, protože se v malých rolích objeví hrdinové prvního dílu, např. Johnny Depp, ale ten příběh je prostě divný. Jako - nechybějí obligátní hlášky, některé scény i stojí za to, zvláště ta úvodní, ale pak se objeví wtf momenty, kdy nevěřícně zíráte a říkáte si, proč tvůrci najednou sklouzli k parodii? Třeba Freddy na koštěti, to se k tomuto typu filmů vůbec nehodí. I trikově je snímek chudší, i když na konci zjistíme, "jak to vlastně bylo" a proč se Freddy a jak stal nesmrtelným postrachem všech teenagerů... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Příjemné překvapení po zajímavém prvním dílu a sérii více či méně nudných pokračování. Freddyho smrt mi sedla, ať už kvůli Ivanově noci na Lysé hoře, zajímavé kameře (i když v závěrečné pasáži to 3D... no prostě relikt doby)... Postavy mi konečně přišly jako osobnosti a ne jen jako čerstvé maso do Freddyho mlýnku. Dobré to bylo. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • První film společnosti New Line Cinema, který byl ve 3D. (JesterKruger)
  • Ve scéně, kdy Freddy (Robert Englund) praští Tracy (Lezlie Deane) do obličeje během jejich boje, tak jeho herecký představitel opravdu herečku během natáčení praštil. (JesterKruger)
  • Peter Jackson napsal pro film scénář, který nakonec nebyl použit. Freddy (Robert Englund) v něm ve světě snů stárnul a slábl, zatímco zdrogovaní teenageři ze Springwoodu během nočních party vstupovali do snového světa, aby ho zmlátili. (Karlos80)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama