Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V nitru norské hory procitl prastarý troll a nesourodá parta hrdinů musí spojit síly a zastavit ho dřív, než stačí zpustošit všechno kolem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (322)

Nach 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota. Doufal jsem, že dostanu druhého Lovce trolů a místo toho jsem dostal nevýrazný, k uzoufání předvídatelný a hloupý příběh s postavami tak otravnými, že jsem celému Norsku přál dopad meteoritu, aby tu de....tu vyhladil. Jednu hvězdu dávám za snahu nemít zlého trola a druhou za počítačové efekty. Vy se tomu prosím vyhněte obloukem. 50% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nora z Norska se snaží zastavit trola, kterého železničáři probudili při hloubení nového tunelu. Variace na americké katastrofické řachanice ve stylu Godzilly od Emmericha si ze sebe sice umí udělat legraci, ale jde na to občas i trochu vážněji. Což vytváří divný rozpor, který někteří diváci asi nezkousnou. Uthaug je šikovný režisér, ne úplně výrazný, ale řemeslo umí. Triky jsou slušné a akce přehledná, na nory až nečekaně. Hlášky jsou často smrtící. Že za to můžou klimatické změny? Zavoláme Grétu. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nóri si povedali... kjære venner, vytiahnime Trolla z našej (severskej) mytológie a urobme si americký film. Takže miesto obrieho primáta im po Osle behá a srdcervúco narieka obrovské šutrovité stvorenie. Na jednej strane ho máte chuť objať, ale na druhej po vás hádže tanky. Celú hviezdu dávam za helikoptéry s obrovskými zvonmi, to som sa zase nasmiala. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Emmerichovsky uchopené, kaiju inspirované katastrofické koncepty miluji, ale Trol mě vyjma nadějné první poloviny hodně zklamal. Zatímco v úvodu mě klišé napojené na norskou pohádkovou mytologii dost bavily, postupně se příběh rozbředl do tak okatě vykrádaných a bohužel i nudných linek a sekvencí, že mi skoro zkameněl mozek. Výprava je sice slušná a Trol má charisma, jenže Uthaug své tvůrčí charisma poztrácel někde mezi triviální blockbusterovou poctou a neškodnou alegorií o zlých lidech a dvou hodných lidech. Raději prosím něco dalšího od Rolanda. 50 % ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zajímavě znějící filmová látka odehrávající se v nádherných norských reáliích, kterou ale trápí až moc zjevná inspirace hollywoodskými snímky podobného ražení. Je to vážně veliká škoda, jelikož film a celá tvůrčí vize pak ztrácí svou jedinečnou severskou identitu, takže ve finále bohužel dostaneme jen lacině podbízivou jednohubku, na níž si za pár měsíců vzpomene jen málokdo. (Netflix) ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Mezi závěrečnými titulky se nachází ještě jedna scéna. (pornogrind)
  • Film sa natáčal v Oslo a Åndalsnes (Nórsko). Obdobie natáčania trvalo od septembra 2021 do 20. januára 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama