Reklama

Reklama

VOD (1)

Eleanor (Shailene Woodley) je mladá policejní vyšetřovatelka, která se potýká s démony své minulosti, když je najata hlavním vyšetřovatelem FBI (Ben Mendelsohn), aby pomohla vytvořit profil a sledovat práci narušeného jedince. Když policie a FBI zahájí celostátní pátrání, jsou na každém kroku mařeny bezprecedentním chováním jedince. Vzhledem ke své narušené psychice je Eleanor možná jedinou osobou, která dokáže pochopit mysl jejich útočníka a přivést ho před spravedlnost. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Ani jednou jsem nebyl na WC, nepřetáčel jsem a sledoval pěkně od začátku, až do konce a přesto to tam není. Jako ten pocit, že to bylo něco top, co mě opravdu rozebralo a dalo víc, než jen lehce nadprůměrnou story o chytání vraha. Možná tak první polovina, ale ta druhá se změní jak už to tak někdy bývá na spoustu klišé a konec, ten už to jen celé završil. Lehce nelogický s malou upírskou vložkou, kterou si dle mého názoru mohli tvůrci jednoznačně odpustit. Tři a něco. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ NEVÍM JAK VYDĚLAT HROMADU PENĚZ. NEVÍM JAK VYHRÁT VOLBY. ALE KDO TADY MÁ SKUTEČNOU MOC? ŽIVOT NEBO SMRT Z 300 METRŮ. MOŽNÁ NENAJDU KLID, ALE CHCI ODPLATU…“  Pátračka po frajerovi, kterej to umí se zbraněmi a nebojí se to ukázat… Celkem to ubíhá. Padouch je zajímavej, mladá policajtka má rysy Clarice Steriling, její šéf zas chce dokázat, že není lůzr. Jelikož se vyšetřování vleče, jde mu to blbě. A tak se přeměřujou pinďouři. Prostě takový věci, co už znáte odjinud. Nikoho to nesere, nikoho to neurazí, Shailene Woodley je fajn… takže si dejte klidně 4*! ///        -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o první film Damiána Szifrona (Divoké historky) v angličtině. 2.) Film získal rozporuplné recenze. Líbí se režie, odsuzuje zobrazené násilí. 3.) Thx za titule „saurix“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taký príjemný tv detektívny thriler, ktorý si viam úplne v pohode predstaviť večer na Markíze s milionom reklám. Šajlen už v ďalšom filme neukázala kozy, čo sa mi nepáči, ale ako pomocná sila pri vyšetrovaní jej to celkom šlo. A tak celkovo, keď nemáte radi ľudí a zároveň máte záľubu v streľbe, čo iné vám ostáva. Scéna z obchoďáku cez security kamery skvelá. 3 z 5 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $2,214,443▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Tak ten úvod to teda riadne odpáli, sakriš. Nástup vyšetrovateľov fajn, len postupne to akosi začne len klopítať, strácať drive a do cieľa sa to už len tak z ľahka doplazí. Nuž čakal som o trošku viac. /70%/ ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Lehoučce nadprůměrná detektivka maskující jinak vynikají drama se sžíravým společenským přesahem a tvrdou kritikou amerického konzumerismu. Zapomeňte na tradiční klišé, tohle je fakt 'Merica pohledem někoho zvenčí, někoho, kdo má na věci určitý názor, a prostřednictvím téhle žánrovky ho docela brutálně servíruje. Upřímně jsem se víc těšil na to první, nakonec však odcházím velice spokojený s tím druhým. Szifrónův scénář je pevná vize bez jakýchkoli kompromisů, je to depresivně lidský, otravně byrokratický, nečekaně explicitní a může vás to nudit, nezajímat, klidně i vytáčet, tomu filmu je váš názor ale zjevně ukradený, protože si jde svou vlastní cestou, což na něm osobně oceňuji snad nejvíc. Woodley i Mendelsohn skvělí (Ralph Ineson asi nejlepší role kariéry...), má to prvotřídní kameru i střih, bohužel to ztrácí na nevýrazných hudebních motivech a imho stále ještě celkem nezkušené režii. Víc Temný rytíř/Heat než Se7en/Mlčení jehňátek. Zároveň ale pořád o chlup slabší než všechny zmíněné. Za ty dvě hoďky to ale stojí každopádně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Tým FBI na základě balistických údajů identifikuje pušku jako XM21. XM21 byla akurizovaná puška M14, která střílí standardním nábojem 7,62×51 mm NATO. Tento náboj je tak všudypřítomný, že by bylo nemožné pušku rozeznat jednoduše podle projektilu. K forenznímu testu byste potřebovali skutečnou pušku, abyste mohli porovnat nalezené střely nebo fragmenty. Určit typ pušky pouze na základě ráže je téměř nemožné. (Johnny.ARN)
  • XM21 bylo označení pro odstřelovací pušku M21, která se v americké armádě používala až do roku 1988. Samotná zbraň byla později modernizována na odstřelovací pušku M25 a používala se u 10. skupiny speciálních sil a Navy Seals. (Johnny.ARN)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno