Reklama

Reklama

Recenze (13)

reich 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Růžového pantera? Kreslená postavička, doprovázená hudbou od Henryho Manciniho je známá všem generacím po celém světě. Jedná se o jednoduché příběhy, které na sebe nijak nenavazují, ve kterých hlavní roli má růžový panter, který situace zvládá mnohdy až s elegancí, jindy má smůlu. To že nemluví ani není potřeba, jelikož scénky jsou tak vtipné a humorné. Bohužel některé díly se moc nepovedli a nejsou nějak vtipné, příkladem je The Pink Pill aj... Za to jsem jednu hvězdičku strhnul. Nejoblíbenější díl: Pink DaVinci, Psychedelic Pink, The Pink Blueprint a mnoho jiných. 75% ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Grotesky s R. P. (myslím Růžového Pantera, ne Rudé Právo!), navazující na titulkové pasáže Edwardsových komedií, jsou skvostné, a to hlavně díky tomu, že R. P. nemluví. Třeba takový Bugs Bunny nakecá tolik zbytečností, než se stane nějaký gag, že mám z Looney Tunes radši třeba Vildu a Ptáka Uličníka, z grotesek Hanny a Barbery mám zase výrazně radši Toma a Jerryho než třeba Droopyho nebo Flinstony. Proto to u mě Panter vyhrává. Nicméně, jejich Clouseau už tak povedený není, takže jednu hvězdičku strhávám. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V roce 1969 se začíná na stanici NBC vysílat THE PINK PANTHER SHOW, animovaný seriál, v němž inspektor Clouseau neustále pronásleduje škodolibého pantera, který na něho vymýšlí nové a nové kousky. Animace vycházela z úvodních titulků filmů, Clouseaua namluvil Pat Harrington, jr., a seriál se vysílal do roku 1978, kdy jej na poslední sezonu koupila ABC. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama