Reklama

Reklama

Přátelé: Zase spolu

(TV film)
  • USA Friends Reunion Special
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitcom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malála Júsufzaj. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Už ten úvod, kdy všichni hlavní protagonisté postupně přicházeli do původních seriálových kulis a dojemně se vítali, mi přišel falešný a toho pocitu jsem se až do konce nezbavil. Bylo fajn vidět některé z vedlejších postav, jako byli třeba Gunther, rodiče Gellerovi či Janice, jak v současnosti vypadají a u posledně jmenované vyloudí úsměv fakt, že český dabing byl fakt blízko. Rozesměje i několik málo nepovedených scén a nejspíš by bylo lepší, kdyby se tvůrci vydali primárně tímto směrem. Takhle to bylo příliš strojené a snaha vytřískat z toho ještě pár doláčů navíc smrděla na můj vkus až moc. 35% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem ten seriál viděl a něco Vám řeknu: Ten seriál z Vás hvězdu neudělá." Každej se může mýlit. Třeba já jsem se mýlil v tom, že Přátele po letech zase rád uvidím. Nebyla to pravda. Nevěřil jsem tomu, ale oni zestárli. Teda čest výjimkám. To jsem fakt nečekal. Vždyť je to jen 17 let od konce seriálu. Takže ukázky ze seriálu byly fajn, bavily mě i vzpomínky producentů na castingy a spousta hvězd se seriálu poklonila, což bylo taky dobrý. Horší bylo to, že hlavní hrdinové toho moc zajímavýho neřekli a těžili pouze z toho, že stále mají charisma a okamžik jejich setkání byl výjimečnej. Dobrá, tak jsem to viděl a příště radši pár epizod starejch dobrejch Přátel, protože ty mám fakt rád. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi tam veľa vecí. Vadili mi etudky celebrít ( why? ) zase až taký presah to nemalo. Corden ako moderátor a hostiteľ je neznesiteľný. Nemám ho rád. To jeho všade som bol, všetko som videl a som chubby, tak som zároveň akože vtipný. Nie je to tak. Tento dokument ma jednu jedinú hodnotu a to spomienkovú. Vidieť hrdinov znova na obraze...počuť ich smiech, ich dohadovanie - to je hybnou silou. Chcelo to viac vecí zo zákulisia, chcelo to viac osobitejší prístup. Nie Lady Gagu alebo Biebera. Dostávalo to seriál na úroveň hlúpej predvádzačky. Takže za toto všetko by to po správnosti malo byť za tri... ale klamal by som, keby som tvrdil, že tam neboli emócie. Ušla mi slza, smial som sa, ako už dlho nie a pripomínal som si momenty, kedy som tento seriál objavil ja a čo všetko pre mňa znamenal. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Pro mnohé nejlepší seriál všech dob, pro mě docela fajn podívaná. Já jsem si zkrátka našel během života jiné seriály, které jsem si oblíbil více. Nebylo špatné si s protagonisty zavzpomínat na pár legendárních momentů, či slyšet jejich názory a pohled na přátelé jako takové. Každopádně je fajn, že se dalších dalšího pokračování nedočkáme, protože to co je dobře ukončeno, by se už nemělo zbytečně znovu otevírat...80%. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Kdybych se každého ze svých známých zeptala, jaké zná televizní seriály, jsem přesvědčená, že Přátele by jmenovala drtivá většina. Mohli bychom říci, že Přátelé jsou generační fenomén, ale jejich častými reprízami a dostupností na VOD službách si v podstatě získávají nové diváky pořád. Povídání s Cordenem nemělo možná takovou sílu a bez čeho bych se rozhodně obešla, to byly vsuvky v podobě podivně naroubovaných rozhovorů s diváky z různých koutů světa a také naprosto zbytečná účast celebrit jako David Beckham nebo Justin Bieber. Jenže už úvodní setkání "přátel" v původních ateliérech nebo společné čtení scénářů slavných scének muselo každého fanouška dojmout a velmi potěšit. Ano, trochu jsem si poplakala a myslím, že v rámci možností tohle setkání dopadlo více než dobře. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Všech šest přátel se od roku 2004 nikdy nesešlo v jedné místnosti, s výjimkou večeře v domě Courteney Cox v říjnu 2019. (MTHRFCKR)
  • Šiesti hlavní herci sú zaroveň aj výkonní producenti a každý z nich si zarobí minimálne 2,5 milióna dolárov. (DRIV3R)
  • Špeciál bol natáčaný vo Warner Bros. štúdiu stage 24 v Burbank, California, kde bol natáčaný aj originálny seriál. Natáčanie prebiehalo počas tyždňa od 4. apríla 2021. (DRIV3R)

Související novinky

Harry Potter se dočká reunionu

Harry Potter se dočká reunionu

17.11.2021

Podobně jako tomu bylo v případě nedávného speciálu Přátel od HBO Max, se teď dalšího takového reunionu v rámci oslav 20. výročí od premiéry prvního filmu dočká Harry Potter. Vznikne tak další zhruba… (více)

Reklama

Reklama