Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (130)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

polotupý akční seriál, který má sice v čele Arnolda jako hlavní tahák, ale jinak vypadá jako kdyby vznikl před dvaceti lety a pak se na něj zapomnělo. A když nad tím tak přemýšlím, tak FUBAR by vypadal extrémně lacině i před těmi dvaceti lety. Kulisy smrdí papundeklem ještě pět minut potom co zmizí z obrazu, akce je někde na úrovni MacGyvera, těch pár triků není moc dobrých a rozpočet na casting nejspíš spolknul sám Arnold, protože krom něj, jeho šesti kolegů ze CIA a hlavního padoucha se tu už moc dalších lidi neobjeví. Přesto všechno mě ale nějakou prazvláštní shodou okolností bavilo tuhle parodii na moderní akční seriál sledovat a upřímně se pozastavovat nad tím co všechno tvůrcům prošlo a myslí si že to je v pořádku. Přitom Stallonův Tulsa King ukázal, že i poměrně neobjevné a naivní béčko se dá udělat se ctí..50% ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

FUBAR se zdál být ze začátku docela fajn oddechovkou, která sice kromě Arnolda nic moc nenabízela, ale když člověk vypnul, tak se na to dalo docela v pohodě koukat. Po několika epizodách mě, ale prvotní optimismus přešel. Příběh a postavy nejsou vůbec zajímavé a jsou vlastně jen směsicí všemožných žánrových klišé. Jinak řečeno přesně víte co se tam bude dít, protože jste všechno viděli už jinde, a s největší pravděpodobností i mnohem lépe zpracované. Humoru je málo a není vůbec vtipný. Akce je taky zoufale málo a je natočená neuvěřitelně amatérsky. O nějakém napětí či zvratu nemůže být vůbec řeč. To vše v kombinaci s téměř hodinovou stopáží jednotlivých epizod z tohoto seriálu dělá ohromnou ztrátu času. Co na tom, že poslední díl nebyl úplně nejhorší a námět na další sérii se mi celkem líbil, když se nejspíš všechno vyřeší hrozně rychle a nezajímavě, stejně jako všechny cliffhangery, které nám podstrkovali v průběhu série. Za mě tedy FUBAR nedoporučuju ani jako clonu k domácím pracem. Ten seriál zkrátka nemá divákovi co nabídnout. Slabé 2* 30% PS: Pokud byste o seriálu přecijen uvažovali tak volte originální znění. Dabing má totiž absolutně příšerný překlad, který zabije většinu vtipů. Spoustu dialogů v něm na sebe ani nenavazuje nebo nedává smysl. Dabéři jsou sice vybraní dobře, ale takhle špatně udělaný překlad jsem už dlouho neslyšel. Titulky jsou přeloženy v pohodě. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Seriál ve stylu Pravdivých lží? Víceméně, ale spíš méně. Hlavním tahákem je bezpochyby Arnold, bez kterého by asi těžko seriál vzbudil takový zájem. Zasloužilý agent CIA Luke Brunner se chystá do penze, své skutečné zaměstnání agenta maskuje za práci ve fitku, ale jednoho dne během akce zjistí, že i jeho dcera pracuje u utajení pro CIA. Žánrově je to "akční komedie", ale té akce je tam opravdu poskrovnu a děj se soustředí spíš na vztahy a dialogy. Humor je spíše průměrný, místy je zo spíš trapné, ale sem tam se nějaký ten vtípek vyloženě povede. Seriál je protkán odkazy na Arnoldovy dřívější filmy. Potěší také narážky na další herecké kolegy (např. Danny DeVito, Liam Neeson atd.). Výbornou postavou je také týmový psycholog. Arnold je i v 75 letech stále borec, a i když ten věk na něm už jde znát, dokázal svou postavu zahrát přesvědčivě. Záporáka si mistrně střihnul Arnoldův kolega z Terminátora: Temného osudu Gabriel Luna. Bohužel má ale celkem málo prostoru - nejvíce asi v první epizodě. Pak už se objevuje spíše sporadicky. Oba spojuje společná minulost. Chemie mezi Lukem a jeho dcerou celkem funguje, i když jde po většinu času o vzájemné špičkování a dohady. Zbytek týmu plní hlavně komediální a hláškařskou složku. Samozřejmě je tým náležitě rasově rozmanitý, ale alespoň to nepůsobí nějak rušivě nebo vynuceně. Čeká nás druhá řada. 65% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Po prvých recenziách sa zdalo, že tento seriál je len pre silné a odolné povahy. Mnohí tu smelo nahádzali odpad! alebo jednu úbohú hviezdu len preto, lebo je to na Arnolda málo akčné, humor je trápny a les v Guayane nie je pravý...To vážne chceme tento seriál dať na jednu úroveň "hitov" ako Titanic 2 alebo Playgirls 2? Za mňa si Arnold vybral veľmi dobre, tieto akčno-komediálne polohy s trúsením hlášok mu vždy sedeli. Je tu menej akcie, pre mnohých žalostne málo, ale klape to aj bez toho, čo beriem skôr ako výhodu. Ťažko kritizovať keď nevieme aký mali tvorcovia rozpočet, ale dá sa predpokladať, že s väčším počtom akčných scén by spokojnosť fanúšikov stúpla. Humorných scén a vtipov je tu tak veľa, že sa občas usmeje každý. Asi budem za blba, ale mne humor sedel a bavilo ma to. Je tu mnoho postáv a postavičiek, riešime všemožné vzťahy a problémy popri tom ako zachraňujeme svet... Casting sa naozaj vydaril, Arnold je proste Arnold, na svoj vek stále v slušnej forme. Veľmi mi sedela dvojica M. Barbaro a jej priateľ Jay Baruchel, ale skvele zapadli všetci až na babochlapa. Ale bral som aj ju, občas vtipné hlášky a jej hlas mi pripomínal Charlize Theron. Končí to tak, že druhá séria sa doslova pýta na svet. Dúfajme, že s lepším rozpočtom, tým pádom väčším počtom akčných scén a tým pádom menej nespokojných jednohviezdičkových a odpadových hodnotiacich. Za mňa 70%. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama