Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (130)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne. Sám Arnie sliboval lepší podívanou a přitom nám dodal konverzační komedi s občasnou akcí, která čpí průměrem od první až do poslední epizody. Pokec s dcerou by ještě ušel, ale vedlejší postavy nabízí spoustu trapností. Tvůrci to nejlepší nechali pro Arnolda, ale stačí to jen na občasné pousmání. Akční scény jsou trikové a u Arnolda hodně nastříhané, stáří nepřekoná ani "Terminátor". Aspoň forma je skvělá, tady není co řešit. Celkový výsledek je průměrná podívaná, ale aspoň kvalitně natočená. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se zdá, že neomarxisticky řádně napravený exrepublikán Árny i v mentálně a tělesně atrofovaném věku pořád mocinky chce do éteru, a tak patrně vybártroval s Bolševizí své nedávné samolibě řízené patomasturbační píárko za to, že jí bude dělat strnule prostituující mechanickou opici s činely, kterou si pak soudruzi libovolně vpálí do čehokoliv si zamanou a jen natáhnou setrvačník. A tak tu máme FUJBAR aka NP (Nenapravitelný Pomrd), kterýžto český překlad by mnohým soudným divákům zdejších lůzrů a hnojů možná ušetřil opravdu žinantní audiovizuální trauma a pohled na legendu v žumpě po krk v hovnech. Naprosto bestiální trapka a retardovaná ubohost pro ty nejzaostalejší neurovegetativy, kterou jsem jen qůli Černonegrovi vydržel celých nesnesitelných pět dílů. Tehdy, po snad nejtumornější scéně celého dosavadního martýria pro ty nejdementnější smíšky, a sice té s ustřeleným prstem evidentní vycházející hvězdy Netflusu, totálně to prkenné, nechutně vyžrané transbabochlapské lesby, jsem už déle neudržel večeři, naskákala mi úplně všude svědivá vyrážka a patrně jsem chytil rakovinu očí i vkusu. Aby opět nedošlo k mýlce, její seksuální dezorientaci mám naprosto u hrmy, jen sveřepě odmítám v rámci násilné diverzity a inkluze za každou cenu čumět ve filmech na zoufale neumětelská monstra! Tedy pokud to není zombie horor. Tudíž jsem jen zakrákal jako Poův havran, hořce zaplakal nad tím, v jaké budoucnosti se nakonec ten Terminátor ocitnul, dávením roztřesenou rukou klikl na odstranit a raději ještě mrdnul disk do mikrovlnky, abych už nic takového nikdy nemusel znovu vidět. Je však až dementne rozkokošné, že sa tu nájdu gogovia, ktorí si pri niečom takom nadšene poslintajú podbradníky a kompulzívne ocumľajú palčeky. Pavlovov reflex jednoducho funguje! Niekto rozsvietil a oni zbadali rovnakú hlavu, akú majú nad klietkovým lôžkom na jogurtom zašpliechanom plagátiku naolejovaného hovada vo slipoch, a bez ohľadu na obsah misky začnú mľaskavo hltať a vrtieť chvostom. ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Netflixovský recept - vraž do neoriginálního a obyčejného námětu známou tvář, zmixuj žánry tak, že vždy z toho vyleze film pro celou rodinu a ono to nějaký penízky vydělá, když to podpoří ta megastar na sociálních sítích ne úplně pravdivou kampaní o žánru. Fubar se tvářil z počátku jako akční seriál, pak jako akční špionážní parodie a výsledek je rodinný seriál o vztazích. Přiznejme si, že hlavním důvodem zkouknutí je, že prostě je tam Arnold a přízeň fanoušků a zvědavost jak okoření svůj první seriál, zda tam přinese svůj osobitý šarm, charisma a střídmý rakouský humor, případně mu bude přidělena nějaká kultovní scéna, hláška. Bohužel se upsal Netflixu a na stará kolena se spíše ztrapnil a Fubar bude jeho druhým Zabitím Gunthera. Těžko říct, proč do toho leze - snaha být součástí doby, tvořit, zviditelnit se. Lze pochopit, že pro námět jakési variace na Pravdivé lži, Úžasňáků nebo Spy Kids se mohl hodit takový legendární herec, který by byl vhodný pro kombinaci taťky a přesluhujícího agenta CIA, zde je ovšem spíše dědek a působí už v akci nemotorně. Celé to působí jako by herci a tvůrci chtěli mít svoji šichtu už za sebou a nějaké památnější scény, výkonu se nedočkáme. Seriál jsem přetrpěl, místy prospal, sledoval jedním uchem a strašně se nudil. Leč jako přední fanoušek A.S. jsem to doklepal do konce (asi to bude mít sakra ještě pokračování), abych to měl odškrtnuté. Jo a strašně mě iritovalo to tlustý stvoření s blonďatýma kudrlinama, ten pán byl fakt na přes držku... nebo to byla ženská? ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Skodicka. Tu sa toho podarilo pramalo. Akcia je slaba, lacna, genericka a casto nedoverihodna. Pokus o rodinnu dramu uplne mimo. Humor ako tak. Obcas trapne, obcas vtipne. Postavy su napisane zle, herecky jalove  A dialogy su miestami horsie ako v neskorsich Seagalovkach. Nechapem Rko, lebo cielovka vyzera tak na 10-15 rokov. Mentalne je to na urovni Baywatch, Blesk v raji s Hulkom Hoganom alebo Power Rangers. Zniesol som to len preto, ze som 90s kid a na vyssie menovanych skvostoch som vyrastal. Nieco ma stale nutilo pozerat dalsi a dalsi diel. Asi obcas dobre padne nejaka chujovina, po ktorej clovek oceni, ake dobre serialy sa dnes tocia. Davam 2* ale pochopim aj odpad. ()

merit1 

všechny recenze uživatele

FUBAR je ťažké hodnotiť... V prvom rade sa človek musí prepnúť do módu "nerozmýšlaj na tým". Scenár je značne jednoduchý ( možno by bolo príhodné až slovo hlúpučký ), ale zdá sa, že ak to nebol priamo úmysel, tak minimálne odkaz na zlatú éru akčných osemdesiatkových filmov. A samozrejme aj konkrétne na Schwarzenegerove filmy. Osobne ma potešila zmienka na Dannyho deVita. Obsadenie bolo sympatické, hlášky pomerne často aj fungovali, akčné scény síce "smrdeli" seriálovosťou, ale neboli úplne zlé, len to množstvo rodinných scén bolo na mňa až príliš. Ak by som to v jednoduchosti zhrnula: Dopozerala som celý seriál, takže niečo na tom Fubarovi asi je :). ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama