Reklama

Reklama

FUBAR

(seriál)
  • USA FUBAR
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sylvester Stallone má Tulsu King, Jean-Claude svého Van Johnsona a Arnie bohužel FUBAR. Znáte to: zasloužilý agent CIA Luke se chystá do důchodu, ovšem je tu ještě jedna fuška, která ho donutí přehodnotit plány. Zatímco se těšil, že získá zpět lásku své exmanželky Tally, zjišťuje, že zpravodajská služba bez jeho vědomí naverbovala i jeho dceru Emmu, o které navíc zjišťuje, že pije, používá sexuální pomůcky, mluví sprostě (ale rovněž má talent i ambice). Po úvodním šoku a srovnání se s novou realitou si naopak ona postupně uvědomuje, že opakuje chyby svého otce, který kdysi také stavěl kariéru na první místo. Bezpáteřní Netflix to dál zoufale zkouší. A tentokrát do toho namočil samotného Arnolda. Netflix má navíc tu drzost, že v roce 2023 přináší absolutně průměrnou akci s mizernými efekty. A navrch hromadu klišé, hodně utahaných scén, banální žánrové konflikty i zbytečné vedlejší postavy. Právě minipříběhy postav ze CIA týmu nejsou nijak nosné, vesměs spíš otravné. O komediální rovině raději nemluvím, povede se jeden joke z pěti. Obecně po památnější scéně (a nemusí být akční) bychom pátrali marně. Přitom z Arnolda srší energie a před kamerou je jednoduše středem pozornosti. A navíc tvůrce Nick Santora je podepsaný třeba pod nedávným řízným Reacherem. Mnohými omílané Pravdivé lži jsou samozřejmě úplně jiná liga. ()

ramislav 

všechny recenze uživatele

Je to totální kravina, ale v tom nejlepším slova smyslu. Seroš mě bavil celkem dost. Jasně, laciné triky, akce, semtam divný dialogy, no čert to vem. Přesto mě to ale bavilo :) Pro mě bylo asi nejhorší vidět Árnýho takto starého :( Vyrůstal jsem na jeho filmech, takže to pro mě bylo, resp pořád je, opravdu těžké ho takto starého dědulu sledovat :) Každopádně seroš byl dobrej, klidně bych dal i další sérii, samozřejmě kvůli Árnýmu :D Poslední věc, líbil se mi záporák Boro, místama šel z něho celkem strach. Nemůžu si pomoct, ale připomínal mi někoho ze hry Far Cry. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je prakticky na beton, že jakmile je někde protivná, tlustá ropucha (co si myslí že je vtipná, ale není), byla dosazena díky tabulkám. Tohle nemohlo projít castingem bez tlačenky. Tak jsem za googlil a… jasně. Lesba. Čekal jsem sice “fluid”, ale evidentně lesba musela stačit. Sem se zase rozčilil… on vůbec seriál se o to snažil při každé příležitosti (laser v baterce, scan obličeje z družice… přes střechu, a podobné technologické bulíky na nos). Naštěstí děj je tak nenáročný, že nemá prostor se moc zdržovat vatou a celkem odsýpá. Tedy alespoň v první polovině seriálu. Ta druhá se zvrhne v hromadu idiocií a nudy (více u jednotlivých epizod). Pozn.: není to ani zdaleka tak dobré jako Tulsa (srovnání se nabízí), ale rozhodně o parníkovou flotilu lepší než Johnson. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tak tohle zamrzí. Je to celou dobu rozkročené mezi komedií a akcí, ale často se to o tu komediální stránku snaží až moc a vyznívá to blbě. Uvítal bych více akce, která nebyla nijak špatná (ale ani tady se nebere nijak vážně). Ale i tak musím přiznat, že tam bylo několik dobrých nápadů a některé scény se povedly. Bohužel však s ohledem na propagaci a obsazení byla očekávaní velká, 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto seriálu mi vlastně bylo totálně putna, co ta zkratka FUBAR je (i když jsem si to nakonec zjistil, abych neumřel úplně blbej) a ještě víc mi bylo volný, že se Arnold upsal k takovému rodinnému akčňáku nebo, chcete-li, k akčnímu sitcomu. Nejhorší je, že když by se toho někdo chopil pořádně, tak to mohlo být i fajn. Arnold do takových příběhů patří. Do čeho taky jiného v dnešní době. Jenže to by tady nesměl působit, jak kdyby se upsal úplně pro jiný příběh a tak tu hraje tak, jak kdyby do toho seriálu vůbec nepatřil. Navíc to tu není vtipné a už vůbec to tu není zábavné. Ve všech ohledech totální otrava. A když v tom všem sledujete toho nečinného Arnolda, kterého jste za ty léta měli tak rádi, je Vám z toho až teskně. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama