Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (130)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Aj ako výplachová kulisa a podmaz popri práci mi to prišlo ako totálne premrhaný čas. Scenáristická bezradnosť, sústavná trápnosť, neschopnosť napísať jedinú vetu, ktorej by nechýbala logika, alebo ktorá by nelízala bahno telenoveláckeho dna. Aj môj blbý zlozvyk dokončiť všetko rozpozerané, to teraz uvedomele vzdal po 5. epizóde. Toto sa nedalo. Aj jedným okom to bolelo sa dívať na dreveného Arnieho, ako je nad jeho limity, keď sa snaží o nejaké vážne rodinné drámo. Ešte horší pohľad, než keď sa o herectvo snaží Keanu. No a zvyšok xichtov sú len ochotnícki drevení tragédi, ktorí vás celý čas viac (Roo), či menej (Emma) serú a ktorí vám tiež "nepredajú" jedinú hlášku, lebo humor je predvídateľný, chabý a niekde na úrovni prvého stupňa základky a ani jediný krát som sa nezasmial. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o Pravdivé lži po tridsiatich rokoch sa neprekvapivo vôbec nevydaril. Arnie je už starý, v akcii nevierohodný, jeho star power je skoro nulová, takže rozpočet je biedny a dočkáme sa len minima akčných scén v typickom súčasnom sterilnom CGI prevedení. Drvivý čas sa behom epizódy len nudne kecá. Snaha o humor je neúspešná. Najväčším kladom je, že to aspoň nebolo trápne. Len absolútne uspávacie. Vydržal som tri diely. Nevidím žiadny dôvod sledovať to ďalej. Neviem si predstaviť v akej polohe by bol ešte Arnie použiteľný. Ako nezničiteľný terminátor alebo neporaziteľný akčný hrdina je už neakceptovateľný. Hereckým talentom nikdy neoplýval a aby hral obyčajných chlapíkov po ňom fanúšikovia nikdy aj tak nechceli. Tak asi fakt jedine, že sa bude snažiť nájsť komediálnu polohu, v ktorej by bol vtipný. Zatiaľ sa mu to nedarí. Mne je ľúto, že nevyšiel ten westernový seriál. Jazdiť na koni, hádzať drsné pohľady a občas niekoho odprásknuť by ešte zvládol. Snáď. Ale to sa už nedozvieme. Tak čo s ním? Možno bude najlepšie jeho nové pokusy ignorovať a užívať si jeho staré klasiky. 4/10. ()

Reklama

ramislav 

všechny recenze uživatele

Je to totální kravina, ale v tom nejlepším slova smyslu. Seroš mě bavil celkem dost. Jasně, laciné triky, akce, semtam divný dialogy, no čert to vem. Přesto mě to ale bavilo :) Pro mě bylo asi nejhorší vidět Árnýho takto starého :( Vyrůstal jsem na jeho filmech, takže to pro mě bylo, resp pořád je, opravdu těžké ho takto starého dědulu sledovat :) Každopádně seroš byl dobrej, klidně bych dal i další sérii, samozřejmě kvůli Árnýmu :D Poslední věc, líbil se mi záporák Boro, místama šel z něho celkem strach. Nemůžu si pomoct, ale připomínal mi někoho ze hry Far Cry. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Sračka, který není rovno. Kde jsou ty časy, kdy True Lies bavily svou parádní akcí a ostrovtipem? Tohle je strašný herecky, scénáristicky, režisérsky a choreograficky taky. Dal bych tomu odpad, ale Arnie si to nezaslouží. Trapnost střídá trapnost. Závěr byl fakt vrchol. Zabijáci zapomínají, kde jsou jejich cíle, Arnold tam chodí v ústrety padouchům s pistolí, jakoby byl Terminátor z důchoďáku, a celý ansámbl v autě by zasloužil maximálně odpálit. Jediný, kdo umí trochu hrát, je Arnoldova dcera a její přítelíček. Jinak fakt bída. Nezbývá, než avoidnout případnou druhou sérii. Akorát se divím, že to má přes 50%, to jsou diváci v dnešní době opravdu takoví idioti? ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)
  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama