Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

melloun 

všechny recenze uživatele

Být Arnold ve své nejlepší formě bylo by to na jasných pět hvězd. Škoda že se velké akční hvězdy hollywoodu pouští do seriálové tvorby až v důchodovém věku, přijít tohle aspoň o 10 let dříve... Střih a chytře postavená kamera dokáží zamaskovat hodně, ale akční pasáže už přebírají jiní. Hlavní zbraní, kterou seriál disponuje, je nezaměnitelný Arnoldův přízvuk a jeho trefné hlášky. Vtipné scény a situační gagy tomu dost pomáhají. Je vidět, že Arnold si stále užívá každou scénu a vteřinu na obrazovce. To je vlastně všechno. Někomu se to zdá být málo, ale mě to bavilo. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne. Sám Arnie sliboval lepší podívanou a přitom nám dodal konverzační komedi s občasnou akcí, která čpí průměrem od první až do poslední epizody. Pokec s dcerou by ještě ušel, ale vedlejší postavy nabízí spoustu trapností. Tvůrci to nejlepší nechali pro Arnolda, ale stačí to jen na občasné pousmání. Akční scény jsou trikové a u Arnolda hodně nastříhané, stáří nepřekoná ani "Terminátor". Aspoň forma je skvělá, tady není co řešit. Celkový výsledek je průměrná podívaná, ale aspoň kvalitně natočená. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na Arnieho návrat a aj keď by to mohlo byť lepšie, bavilo ma to. Príbeh je podobný filmu Pravdivé lži, kde si Arnold tajného agenta už zahral a sekne mu to aj na staré kolena. Bavil ma príbeh, v ktorom Arnie musí pred dôchodkom ísť ešte raz do akcie a bavil ma aj samotný Arnold. Je vidno, že to hral s chuťou, rola mu sedí, usieranie si s ľudí tiež a stále pôsobí ako najväčší macho na scéne. No keďže sa jedna o seriál sú tu aj ďalšie postavy a tie už moc zaujímavé nie sú. Akcia by mohla byt tiež lepšia, no dosť to s môjho pohľadu zachraňovali vtipne scény, ktoré ma viac pobavili ako nudili. Úvodne diely ma bavili viac ako tie posledné, no záverečné finále ma príjemne prekvapilo a aj bavilo. Dal by som si aj pokračovanie. S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú, lebo som sa viac bavil ako nudil. 75% - 4* ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jenom dva díly. Není to až tak špatné abych to musel vypnout, ale kvůli těm dvoum agentům sypajícím občas trapné, občas urputně silácké hlášky, a především kvůli tomu zahořklému spratkovi kterém Arnie říká "dcera", se na další díly dívat nehodlám. Bohužel je celá zápletka je obtočená kolem dynamiky vzahu otce a dítěte. Oba skočili u CIA - aniž by to o sobě věděli. Logicky tedy musí spojit síly. On se těší na důchod až si dá svůj život konečně do pořádku, ona nevyužije žádnou příležitost omlátit mu o hlavu, že celé své rodině čtyřicet let lhal - aniž by řešila, že sama bezostyšně lže svému příteli. Je mi jasné, že ho za těch osm dílů pochopí a odpustí mu, ale než tu tranzici absolvovat, tak si radši zachovám vzpomínku na to, jak mi byla z duše odporná. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama