Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobrý Vánoční film, který člověka může sice zprvu odradit svým klišoidním pojetím, ale osobně jsem rád, že jsem to hned nevypnul a všem ostatním bych radil to samé, neb se z toho vyklubala vlastně docela vtipná a milá záležitost i přes šablonovitý scénář. Když to srovnám s o rok starším netflixáckým Holidate, tak Love Hard je na mnohem vyšším levelu ve všech ohledech. Především co se ústřední dvojice týče. Ač chemie mezi nimi není zrovna tahounem a o dobrý romantický film se vyloženě nejedná, tak rodinná pohodová komedie je to výborná. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Milostná past je těžce předvídatelná vánoční romanťárna se sympatickým hereckým obsazením a pěkným, byť okatě podaným posláním o tom, že lež má krátké nohy a že upřímnost a důvěra nejsou jenom prázdná slova. Některé postavy měly trochu hůř uchopený vývoj (Natalie a Owen), což ale v rámci žánru vlastně není nic překvapivého. Během sledování jsem si nejednou vzpomněl na Jak ztratit kluka v deseti dnech. V neposlední řadě oceňuji zajímavý marketingový nápad se svíčkami. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku milé prekvapenie, od ktorého som nečakal dokopy nič extra, no napokon to bol ľahký nadpriemer, aj keď samozrejme, kvôli tej klišovitej schéme sa to vyššie žiaľ nevytiahlo. Vkusná zápletka o falošnej identite, milé posolstvo, reflexie na rôzne filmy, a potešil aj príjemný humor s prirodzeným dôvtipom. Nina a Jimmy to zahrali obstojne, a vianočná atmosféra k tomu pridala príjemný punc. Keby nebola tá schématickosť taká citeľná, malo by to nábeh na 4*, no napokon sú to len tri (ale aj to je na tento žáner viac než dosť). ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama