Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Love Hard nenabídne nic novýho. Fakt. Ani trochu. Jedná se o tuctový příběh zasazený do vánočního období, ve kterém je plus, že hlavní hrdina na konci neprojde žádnou zázračnou proměnou (což je nešvar filmů, kde je do této role obsazena žena) a mínus chybějící chemie mezi oběma dvojicema z milostného trojúhelníku. Nicméně kulisy jsou příjemné, je to hezky natočené, zasmála jsem se hned několikrát a rozhodně to považuji za fajn vánoční film, který kvalitou předčí mnohé ostatní, které víc sází na kýč a bezmeznou romantiku. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film Holidate mě dnes docela namlsal, takže jsem poctivou porci romantického ňuňánkování schytal až u tohoto snímku. Tohle byl totiž naprosto typický (nebo snad standardizovaný) americký romantický film, u něhož znalý divák po několika úvodních indiciích buď tuší, nebo už přesně ví, jak celá záležitost dopadne. A protože se děj odehrává o Vánocích, nemohou publikum minout ani ty pravé americké rodinné hodnoty a velké morální poučení. Humor, který by činil děj snesitelnějším, byl v tomto případě téměř nepřítomen, Nina Dobrev mi nebyla dvakrát sympatická, takže druhou hvězdičku přihazuji jen proto, že šlo o vánoční film, u něhož musím s podobnými jevy počítat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ona a on psaní po sociálních sítích.....první schůzka jeho a jí…..on není on, ale on…..ona nechce jeho, ale jeho…..on jí pomůže získat jeho…..ona hraje přítelkyni jeho, zatím co se snaží zapůsobit na něj…..on se nakonec jeví lepší volbou než on…..on a ona spějí ke šťastnému konci…………….jo a taky jsou všude kolem Vánoce. Řekněte, může tohle uspokojit průměrného chlapa? Dávám tři hvězdy, takže asi ANO :D ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po prvních 10 minutách jsem film málem vypnul s tím, že obsahuje přesně to, co na současných romcomech nesnáším. Jakmile ale hlavní hrdinka zavřela Tinder a odložila telefon, vylezl z toho nakonec docela pěkný vánoční film, kde fungují zejména vtipné a později cringe scény ve chvílích, kdy se začne všechno sypat. Posadit vedle sebe dříve krásnou, dnes již viditelně stárnoucí Ninu Dobrev, jež absenci upírské krve pořešila nepovedenou plastikou a Jimmyho O. Yanga, který naopak vypadá jak nevyzrálý sedmnáctiletý hošík, je volba docela odvážná (jakkoli jsem nevěřícně zíral, že je v reálu je vlastně Yang o 2 roky starší, jak Dobrev). A docela to i vychází, pár fajn myšlenek na úkor povrchních dating aplikací je předáno, ale přesto mi trochu chyběla o něco silnější chemie mezi hlavní dvojkou. Na romantický film je těch romantických scén trochu málo a když jsou, tak nefungují úplně tak, jak by měly. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama