Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantická komedie o atraktivní slečně, které se moc na seznamce nedaří a když to vypadá, že konečně našla toho pravého a rozhodne se jej překvapit na vánoce, tak je s šokem překvapena, že vidí někoho jiného ( malého číňana :D). Shodou okolností chlap, za kterého se vydával je jeho bratranec a tak pomůže slečně vysněnou lásku dobýt, ovšem jak to nakonec dopadne se dozvíte až ve filmu. Je to sympatické, s fajn postavami, občas slušným humorem a hezky film ubíhá. Takový ten Netflix chill, který neurazí, ale pozvedne náladu. 6/10. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama