Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americke romcom komedie se stali zombie zanrem z bezmozkovym obsahem. Protiklady se pritahuji. Vzdy a navzdy.Film nema nic mene a nic vice, nez co subzanr vyzaduje. Hvezdu navic davam za humor a hlasky jako Dej si trochu koksu,pak stihnes vsechno,Kdyz nejsem na cestach , najdes mi doma, jak planuji dalsi cesty, Je cestovatel, ale vynechava proflakly mista ,Nikdy never nikomu s fotkou, kde nema v ruce dnesni noviny, Proc jsi ho nechtela? Nedalo se poznat, ze neni opravdu stastny,apod. Nemohl jsem uverit,ze by byla nejaka holka schopna si vzit Cinana,ale Vladimir Komarek na jedne vynikajici prednasce pro verejnost rikal,ze v Cine brzo vznikne vrstva miliardaru a budeme svedky,jak se za nej provda ceska holka. Take rikal, ze USA se vyznacuji neuveritelnou misivosti. ()

Reklama

Kamas 

všechny recenze uživatele

První půlhodina jedno velký přehnaný klišé a přehrávající herci. Ale po  zjevení Joshe na scéně jsem byla zvědavá co z toho vznikne. A film mě docela mile překvapil. Vtipný, milý, některé scény trochu kýčovité jak vánoční svetřík se sobíkem, ale když se nad tímto odprostíte a umlčíte v sobě náročného diváka, věřím, že se vám bude nakonec líbit. Protože si film nehraje na umění a taky za sympatického Joshe, dávám 4. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hmh, ťažko povedať, ktorý vianočný film je lepší, LOVE Actually alebo Die HARD, keďže zatiaľ som ten druhý zmienený nevidela. Z názvov týchto dvoch filmov vlastne vznikol Love Hard, celkom cool, no nie? Zaujímavé je, že keď som dnes asi hodinu vyberala vianočný film na Mikulášsky večer, manžel mi poradil, aby som si pozrela Die Hard😁. Niekedy si ho pozriem, aby som sama posúdila, či to je alebo nie je vianočný film. A teraz už k veci :-). Love Hard  je prosím pekne veľmi príjemný romantický film, tak trochu aj komédia s patričnou dávkou vianočnej atmosféry a Christmas songs. Mne osobne vadilo asi len to, že kým hlavná hrdinka vyzerá na 30, hlavný hrdina vyzerá tak na 18, hoci v skutočnosti je ešte starší ako ona. "How is it that everyone has found the one, and I haven't?" UPDATE: Smrtonostná pasca NIE je ani náhodou vianočný film!!! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když se do vánočního snímku zatoulá aplikace na sex, tak se jistě mnohým tradicionalistům začnou protáčet panenky. Obavy však nejsou na místě. Jde pouze o zpestření, které rychle odstartuje další bláznivou jízdu americkými svátky. Pro skalní fanoušky Dobrev povinnost, a abych se zapojil do zásadní debaty, tak Die Hard samozřejmě není vánoční film. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama