Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo na Netflixe bez zbytočnej propagandy a idiotizmu. Veľmi dobrý thriller s niekoľkými zvratmi, viacerými vrstvami a divákovi môže len vadiť taký neistý záver. Ale inak po celý čas veľmi pútavá zápletka a nie je vôbec isté, ako sa to vyvinie. Nájde sa tu aj zopár dosť napínavých scén, celkovo to asi vyhrala pasáž so zápalkami. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

 „LÁSKA ZABÍJÍ…“   Příběh z manželskýho života… Je parádní, jak si s náma tvůrci hrajou. Dělaj jakože je všechno jasný… a pak hoděj zvrat a všechno chytá jinej level. A kecal bych, kdybych napsal, že nejsem napnutej a zvědavej, jak tohle všechno dopadne. Na závěr jen konstatování – aby na Netflix přibylo něco pořádnýho, musí to udělat Dánové.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Anna Ekberg, neznám.  2.) Přemejšlím, jak stmelit manželství.  ///  Thx za titule „Veronika Šnyrychová“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Reklama

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix překvapil slušným Dánským Thrillerem o nevěře. Film začíná jako klasický Drama/Thriller o manželském páru, kde vše zdá se být v pořádku, dokud manželka nezačne manžela podezírat z nevěry a samozřejmě manžel milenku má. Líbí se mi, že se to nechová jako klasický Thriller o nevěře, ale rozplétá daleko větší a zajímavější mysterium, díky kterému je film patřičně dost nepředvídatelný. Je zajímavé jakým směrem se film nakonec začne ubírat a ten vyloženě první zvrat dokáže správně šokovat ( ty nadcházející potěší taktéž). Dá se říct, že funguje i atmosféra a napětí, dojde i na menší krimi vyšetřování a docela inteligentní rozhodnutí manželky. Díky hravému scénaři, slušným hercům a fajn atmosféře je z toho poctivá žánrovka, která by neměla nikoho urazit, naopak většinu dokáže potěšit. I přes pomalejší tempo mě to velmi bavilo. 7/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na severský thriller to je místy zatraceně (nechtěně) úsměvné. Dar Salim (hrál třeba v druhé sérii výtečného Mostu) má úspěšnou stavební firmu, luxusní dům uprostřed přírody a s manželkou se mu podařilo zvládnout vážné zdravotní trable dospívajícího syna. Ovšem manželce táhne na padesát, zatímco okolo něj se motá mladá atraktivní kolegyně. Jeho drahá je nicméně zatvrzelý beran a nehodlá přihlížet tomu, jak se jí rodinný život sype pod rukama. „Přežije“ tragédii při svém každodenním běžeckém rituálu a jakmile je svědkem radovánek svého muže (při firemním večírku – jako vážně?), začne vytahovat kostlivce ze společné minulosti. Žádná mrazivost nebo propracovanost scénáře jako u zmiňovaného Mostu či u případů kriminálního oddělení Q. Ačkoliv zejména v první polovině několik momentů opravdu hodně skřípe, s přibývajícími minutami diváka začne zajímat, co se stane v následující scéně. Ovšem jakmile se dostaneme na určitý vrchol napětí, přijde zase nějaký nepřirozený „úder“ a tvůrci znovu ztratí půdu pod nohama. Policie mimo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)
  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama