Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Človek je ako zviera. Keď je zahnaný do kúta a nemá kam ujsť, zaútočí..." Konečne prišiel na netflix film, ktorý sa oplatí pozrieť a Dáni opäť potvrdili svoju povesť kvalitných filmárov. Iba nedávno ma potešili veľmi dobrým filmom Bombardovanie a už je tu veľmi vydarený psycho thriller. Atmosféra je úžasná, film vás v pohode vtiahne, pretože herecké výkony sú výborné. Napätie je v niektorých momentoch až neznesiteľné, nestáva sa mi často, aby som hltal každú scénu a nedočkavo čakal čo bude nasledovať. Možno to s blížiacim sa záverom trošku prekombinovali, ale pri pomyslení, koľko často nelogických zvratov ponúka bežná holywoodska produkcia musím uznať, že je tento dánsky thriller veľmi vydarený a skvelá voľba na večer vo dvojici.  Hlavný herecký predstaviteľ mi rozhodne nepripadal ako rodený Dán, ale do role skvele zapadol a rodenému Iráčanovi i režisérke skláňam poklonu. 80%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vedenie filmu na slušnej úrovni, ale chýba posledný šokujúci a nečakaný moment, ktorý príbeh posunie ďalej. Mnoho častí príbehu pôsobia realisticky, ale niektoré scény je potrebné brať nadhľadom. Po dlhom čase jeden pomerne kompaktný a dobre natočený film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 80% (***) ()

Reklama

bigjames 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se (zejména ve finále) už na logiku příliš nehledělo, ale mimo to je Kærlighed for voksne zdařilým krimi thrillerem s poměrně působivými hereckými výkony a místy i trochu mrazivou atmosférou. Další z moha důkazů, že Netflix produkuje dostatek kvalitního originálního obsahu, jen je potřeba trochu hledat a nespokojit se se zkurvenou TOP 10 v ČR. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Severské filmy, zejména kriminálky jsou prostě boží a Šťastně až do smrti není výjimkou. Zpočátku se tento film sice tváří jako klasický krimithriller, ale ve chvíli, kdy dojde k zvratu, tak se jedná o výjimečný počin. Sonja Richter je v roli vyšinutého magora skvělá a i ostatní herci jsou bezva. Překvapuje mě, že jsem ještě stále překvapen, když se mi filmy z Dánska, Norska, Švédska nebo Finska líbí. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Dánský zpomalovák, který funguje čistě už jen z principu, že je ze Skandinávie. Fakt, postavte v Dánsku kameru na stativu, stiskněte tlačítko play, a nechte ať se situace rozběhne sama. 7 z 10 zvěrolékařů doporučuje jednou za 15 let vyměnit partnera/rku, aby se starý a plesnivý koberce hodily do škarpy, a a dlouze nesmrděly v obýváku. Zato se místo koberce může vyjímat krásná a vyvoněná mušlička, se zpěvem sedmi moří, a závanem exotickýho Karibiku. ..a hnili spolu šťastně až do smrti.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama