Reklama

Reklama

Šťastně až do smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tenká hranice mezi láskou a nenávistí se prolomí, když žena odhalí manželovu nevěru. Oba pak podniknou extrémní kroky, aby získali, co chtějí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už en kvůli tomu, že sem celkem dlouho neviděl novej cele film, tak dám 5 hvězdiček. A taky trochu kvůli tomu, že se tenhle filmek fakt vydařil. Celkově musím říct, že obdivuju severskou kináž, a obzvlᚍ jejich napínavá kousky. Tohle je rozhodně jeden z nich. NApětí bys mohl v klidu nakrájet no a co se týče příběhu, tak taky skvěle promáknutej. Z tý jeho manželky šel vopravdickej strach... ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Teda, Dáni to zase raz dokázali. Výborne natočený thriller s uveriteľnými hereckými výkonmi a zaujímavým poňatím zápletky s neverou. Dar Salim hraje absolútne podarenú rolu. Na jednej strane, je to neverník a vrah a divák by ho mal v zásade odsudzovať, ale fakt je ten, že na krku má také metresi, že jednému je ho skoro ľúto. Reálne sa mu pre jednu štrbinu totálne zrúti dobre rozbehnutý život. To Sonja Richter ide úplné bomby. Takto zahratú rolu podvádzanej starej rakety, to sa každý deň nevidí. Byť jej partner v skutočnom živote, tak po tomto filme emigrujem do Mexika. Zaujímavým prvkom je spôsob akým je príbeh rozprávaný. Vlastne sa iba policajt a jeho dcéra rozprávajú o tom čo bolo v jednom nevyriešenom prípade. Preskoky medzi rozprávaním a súčasnosťou ale vôbec nerušia, tie strihy sú zapracované bezchybne. Niekoľkokrát film vyvolával vyslovene nepríjemný až mrazivý pocit, čo spôsobila jednak hudba alebo zvuk v danom momente, situácia samotná, ale hlavne práve vo svojej roli dokonalá Sonja Richter. Toto napätie filmu svedčí, aj keď za mňa bolo niekde na hrane hororu, ale ja som poseroutka takže na ostatných divákov to tak pôsobiť nemusí. Pravdou je, že po hodine filmu som bol naozaj v očakávaniach ako toto celé tvorcovia zakončia. Koniec bol podľa mňa hlavne originálny. Nevravím, že nemohol byť ešte o stupeň lepší, ale rozhodne bol originálny. Originalita vo všeobecnosti je niečo, čo dnes scenáristom chýba a tak keď vidíte svieži vietor, tak odpustíte aj drobné chybičky. Inak, trochu mi to pripadalo ako európska Vojna Roseovcov, ale napínavejšie a zábavnejšie (nie v zmysle vtipnejšieho, humor tu absentuje úplne). Som veľmi spokojný. 80%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ona je všehoschopná, on je neschopný podobně jako vyšetřovatelé-vypravěči na stopě. Jediný schopný je tu policejní pes, ale bohužel ho nepřihlásili do kurzu plavání.. Variace na Chabrolovy důsledky nevěry tu už byly s Gerem i Affleckem, tak proč ne i tuhle dánskou konstrukci, která jen obtížně přenáší do filmové řeči přednosti psaného slova. Často je to nelogické, občas nechtěně směšné (manželka v křoví u útesu), ale cynismu sklonků partnerských vztahů se to nebojí, o tom žádná.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Vedenie filmu na slušnej úrovni, ale chýba posledný šokujúci a nečakaný moment, ktorý príbeh posunie ďalej. Mnoho častí príbehu pôsobia realisticky, ale niektoré scény je potrebné brať nadhľadom. Po dlhom čase jeden pomerne kompaktný a dobre natočený film v produkcii Netflixu. Osobné hodnotenie: 80% (***) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct? Mě to bavilo. Hodně mě to bavilo. Snímek začal stejně jako spousta jiných záležitostí s manželským trojúhelníkem, ale s tím, jak šel děj kupředu, se měnil v něco úplně jiného. Postupně vycházelo najevo, že se mnou měli tvůrci úplně jiné plány; vzali mě na exkurzi do temných zákoutí manželského a milostného života. Na to, že nešlo o žádný typický, drsný thriller, obsahoval film několik opravdu mrazivých momentů a musel jsem ocenit i ten fakt, že byl pro mě děj nepředvídatelný. Tedy, v hrubých obrysech bych to trefil, ale s detaily si tvůrci moc hezky pohráli. Taky mě mocně pobavilo, kdo, komu, a za jakých okolností tento příběh vyprávěl. Abych to zkrátil; film se mi líbil, bavil mě a vyloženě se mi trefil do chuti i nálady. / Poučení: Vytočíš houslistku a šmytec. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Pouhé umytí dodávky, jak vidíme ve filmu, by ve skutečnosti neodstranilo stopy poškození karoserie. (Johnny.ARN)
  • První originální film Netflixu z Dánska. (Axarus)

Reklama

Reklama